Tabu
Image default
lifestyle

Trupa Deko la lansarea Punchline.ro

Trupa Deko a luat naștere în iarna lui 2003 cunoscând de-a lungul timpului mai mulți comici, mai mult sau mai puțin comici… iar la final au rămas cei trei: Costel, Vio și Teo, care aveau să seteze noi standarde de siguranță în comedia autohtonă cât și în cea de pe la noi.

A fost însă destinul care i-a unit în această formulă … Pentru că "deko" are 2 silabe și 4 litere ce adunate fac 6 care este exact numărul de picioare pe care cei 3 îl au, cei trei au fost supuși la multe încercări care mai de care mai grele dar au rezistat cu stoicism și dăruire.

Într-o zi însă Verde-Împărat i-a chemat la el și le-a zis: unul dintre voi va trebui să scrie gluma perfectă pentru ca acest imperiu să nu se prăbușească " dar tată…" spuse fiul cel mare, cel mai înalt și cel mai frumos…"…ok"…și așa începe povestea lor… the end.

Viorel Dragu ce activează sub numele de cod "Vio" s-a născut în Buzău. În clasa a 8-a a fost selectat în echipa de basket a Buzăului și a reprezentat cu succes culorile orașului în competițiile interșcolare, remarcându-se în special la capitolul recuperare și pasăre.

În liceu a continuat să-și îmbunătățească stop-shootul și mai ales aruncarea de la 3 puncte. Clasa a 10-a avea să-i aducă și primele roade ale muncii sale…primul slam-dunk.

Apogeul însă avea să vină abia în clasa a 12-a când într-o înfruntare pe viață și pe moarte cu echipa Brailei reușește să întoarcă un deficit de 15 puncte și să câștige meciul la finalul căruia în dreptul sau erau trecute 40 de puncte….40 de puncte…și să nu uităm un slam dunk de zile mari peste unul dintre apărătorii echipei adverse.

Inutil să spunem că Braila nu a mai fost aceeași după această etalare de talent, de determinare. Acum Vio face standup.

Despre Costel de la trupa Deko s-au spus multe lucruri de-a lungul anilor de când a ajuns faimos atât în țară cât și peste Prut, dar cea mai frumoasă descriere a personalității sale este a Oanei Sârbu: “Costel este un băiat cu foarte multe calități. Este silitor și a fost premiantul clasei noastre. Este inteligent și are multă fantezie. Aș spune că are și umor, ceea ce este evident o calitate. Numai că uneori devine malițios și cu asta cred că ating o trăsătură negativă a comportamentului său.”
Cu alte cuvinte Costel face stand-up, improvizație, teatru, film, ce să mai! e artist dă-l dreacu!

Claudiu Teohari, Teo, se descrie "mult mai puțin celebru decât organul care m-a făcut cunoscut, "uuuula mea", sunt bucureștean getbeget și îmi cer scuze pentru asta. Sceptic, fan al drobului de sare, fin observator al detaliilor grosiere.

Tânăr și deștept, deși uneori dau impresia unui bătrân prost. Până la urmă, nimic nu se compară cu a face parte din primii care încearcă ceva, cu a învăța din greșeli și cu a simți că e un om din 100 care chiar pricepe. Restul încă râd la gluma despre căcat. Åži asta doar pentru că e amuzantă".

NU PIERDETI Maratonul de stand-up comedy! Evenimentul are loc marti, 18 noiembrie 2008, in Spice Club.
Urca pe scena: Trupa Deko, Trupa Cealalta, Trupa ShowTime, Toma si Dan Badea.
Rezervari Spice Club: 021 312 0136
Bilet: 20 Ron

ARTICOLE SIMILARE

4 orașe europene de vizitat în primăvara asta

Andreea Damian

Madonna începe înregistrările pentru noul album

realitatea

Ghici cine este dispusă să se mărite din nou

realitatea

Cea mai mică femeie din lume vrea la Bollywood

Ghici cine s-a îmbătat

realitatea

RECORD MONSTRUOS. Un piton de 5 metri, prins in Florida

Scrie un comentariu