Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Trupa Metallica lansează o carte pentru copii

Trupa rock Metallica va lansa o carte pentru copii pe 26 noiembrie. Veniturile obținute din urma vânzării ei vor fi direcționate către fundația caritabilă All Within My Hands.

Cartea ilustrată The ABCs of Metallica a fost scrisă în colaborare cu autorul Howie Abrams, iar desenele sunt create de Michael „Kaves” McLeer, potrivit The Guardian

„Incluzând rime și ilustrații, «The ABCs of Metallica» este o privire asupra istoriei trupei, de la A la Z. Fiecare literă din alfabet va sublinia un moment din călătoria noastră, de la «Garage Days» la «Master of Puppets» și lucruri amuzante despre noi”, au spus membrii trupei despre această carte pe site-ul oficial al formației.

Metallica va concerta anul acesta, pentru a patra oară, la București, pe 14 august. Trupa a fost înființată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboșarul Lars Ulrich și chitaristul și vocalistul James Hetfield, în urma unui anunț apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au mai făcut parte Ron McGovney (bas) și Dave Mustaine (chitară). Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana. Cel mai recent album al trupei, al zecelea într-o carieră de 38 de ani, este „Hardwired… to Self Destruct”, apărut în 2016. A fost vândut în 5 milioane de copii în întreaga lume, certificat cu platină și nominalizat la Grammy.

 

ARTICOLE SIMILARE

Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!

realitatea

Solista Anda Adam crede că a găsit secretul frumuseții!

Tabu Tabu

Marius Moga a descoperit încă o artistă talentată. Despre cine e vorba

Tabu Tabu

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

PASTILA de ARTĂ ⎪ Autobiografia lui Faith Ringgold

Ciocîrlan

Cel mai sexy TELEDON! Foto incredibile!

Scrie un comentariu