Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Trupa Metallica lansează o carte pentru copii

Metallica

Trupa rock Metallica va lansa o carte pentru copii pe 26 noiembrie. Veniturile obținute din urma vânzării ei vor fi direcționate către fundația caritabilă All Within My Hands.

Cartea ilustrată The ABCs of Metallica a fost scrisă în colaborare cu autorul Howie Abrams, iar desenele sunt create de Michael „Kaves” McLeer, potrivit The Guardian

„Incluzând rime și ilustrații, «The ABCs of Metallica» este o privire asupra istoriei trupei, de la A la Z. Fiecare literă din alfabet va sublinia un moment din călătoria noastră, de la «Garage Days» la «Master of Puppets» și lucruri amuzante despre noi”, au spus membrii trupei despre această carte pe site-ul oficial al formației.

Metallica va concerta anul acesta, pentru a patra oară, la București, pe 14 august. Trupa a fost înființată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboșarul Lars Ulrich și chitaristul și vocalistul James Hetfield, în urma unui anunț apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au mai făcut parte Ron McGovney (bas) și Dave Mustaine (chitară). Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana. Cel mai recent album al trupei, al zecelea într-o carieră de 38 de ani, este „Hardwired… to Self Destruct”, apărut în 2016. A fost vândut în 5 milioane de copii în întreaga lume, certificat cu platină și nominalizat la Grammy.

 

ARTICOLE SIMILARE

Primul volum de poezii scris in timp real pe parcursul unui salon de carte

realitatea

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui

Tabu Tabu

Castiga unul din cele 5 tratamente pentru parul tau!

realitatea

„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers

Dora Constantinovici

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

realitatea

Scrie un comentariu