Home > Lifestyle > culinar tabu > TUDOR CHIRILA: Adevarul despre cearta cu MARIUS MOGA … si despre ”porcul de Craciun”

TUDOR CHIRILA: Adevarul despre cearta cu MARIUS MOGA … si despre ”porcul de Craciun”

TUDOR CHIRILA pare incompatibil cu Marius Moga sau Smiley, iar asta razbate si din remarcile pe care le face in timpul jurizarii la ”Vocea Romaniei”. Tudor Chirilă le-a povestit fanilor la postul Kiss FM despre relația pe care o are cu ceilalți jurați, dar și despre contrele pe care le are in special cu Marius Moga.

Artistul a vorbit despre rolul de jurat la postul Kiss FM. ”Sunt înconjurat de niște fiare. Ă, pardon, oameni extraordinari”, a glumit Chirilă.

”Chiar am fost bine primit în această echipă. Dincolo de colegii jurați – Loredana, Smiley, Moga – e o echipă de producție extraordinară și cred că lucrul ăsta se vede. E un show care arată foarte, foarte bine, un show făcut cu mult profesionalism și mă bucur că fac parte din echipa asta”, a declarat Tudor la Kiss FM.

”Conflictele cu Marius Moga nu sunt duse dincolo de cameră, nu se prelungesc și la rulote. Mă mai întreabă lumea: ‘Băi, cu Moga voi vă certați și în timpul publicității și după?’ Nu am ajuns chiar atât de departe, dar conflicte pe muzică avem. E un lucru bun, pentru că nu cred că era important să mai vină încă un Moga sau Smiley, ci să vină și cineva cu o altă perspectivă”, a spus solistul.

Andrei i-a admirat artistului condiția fizică și l-a întrebat dacă consumă mâncăruri grase.

”Eu mănânc multă mâncare grasă. În perioada asta mănânc o lasagna de legume foarte tare. ‘În perioada asta’ – eu mă definesc în intervale orare de câte patru ore. Am și la mașină un pachețel”, a dezvăluit invitatul, adăugând că mănâncă și rață cu varză călită.

”Porcul de Crăciun îl voi ataca. Îl voi lua de bun”, a mai menționat Chirilă.

”Am muncit o viață întreagă să ajung la o greutate optimă, care să-mi permită să îngurgitez destule grăsimi cât să nu mă simt frustrat că nu le îngurgitez”, a mărturisit el.

”Nu prea pot să spun că merg la sală. Merg la kinetoterapie și înot foarte mult”, a mai menționat Tudor Chirilă la Kiss FM.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 28 mai!
TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

TUDOR CHIRILA: Adevarul despre cearta cu MARIUS MOGA … si despre ”porcul de Craciun”

by   1 min
0