Home > Lifestyle > TUDOR CHIRILA este noul iubit al GINEI PISTOL!?

TUDOR CHIRILA este noul iubit al GINEI PISTOL!?

tudor ginaGINA PISTOL este, mai nou, cu TUDOR CHIRILA? Gina Pistol, este cunoscuta printre altele, si din cauza relatiilor sale tumultoase. Dupa idilele esuate pe care vedeta le-a avut cu Codin Maticiuc, alias Poponet, si Ciprian Marica, ea parea sa isi fi gasit in sfarsit linistea in bratele omului de afaceri libanez, Nicola. Insa nici de aceasta data, norocul nu i-a suras Ginei, care la inceputul anului 2012 se desparte de Nicola, dupa o relatie de aproape 2 ani.

Acum, Gina Pistol se pare ca si-a indreptat atentia catre unul dintre cei mai ravniti burlaci ai showbiz-ului romanesc, Tudor Chirila. In luna noiembrie a anului trecut, Gina a postat pe Facebook  o fotografie in care apare alaturi de Chirila, cei doi tinandu-se strans si tandru in brate.

Chiar daca Gina nu a oferit nicio declaratie care sa confirme sau sa infirme zvonurile legate de o posibila idila intre ei, un gest pe care aceasta l-a facut recent, a pus si mai multe paie pe foc.

In urma cu doar cateva zile, Gina a publicat din nou aceeasi fotografie, lucru care nu face decat sa confirme faptul ca intre cei doi, este posibil sa se fi infiripat o frumoasa poveste de iubire. Si se pare ca pana si amicii virtuali ai iepurasului Playboy au reactionat pozitiv in acest sens, imaginea ce ii infatiseaza imbratisati pe Tudor Chirila si Gina Pistol, strangand in total peste 300 de like-uri.

Vezi aici: www.divahair.ro

Articole asemanatoare
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
gina-pistol-e-sexy
Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit
smiley
Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi
smiley-gina-pistol
Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

Comenteaza acest articol

TUDOR CHIRILA este noul iubit al GINEI PISTOL!?

by   1 min
0