Home > Slider > Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte

Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte

tudor-chirila

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști și actori din Romania este, cu siguranță Tudor Chirilă, un bărbat înalt, talentat și care este adorat de foarte multe femei. Însă în ultimile zile vedetă a reușit să-și șocheze fanii cu ultimele proiecte, în special noul sau videoclip pe care l-a lansat de curând, în special prin versurile acestei noi piese lansate.
În urmă cu numai câteva zile, pe 3 martie, Tudor Chirilă și trupa să, Vama, au lansat videoclipul piesei “Prăbușire” care este necenzurat, la care solistul a lucrat cu Eugen Caminschi, Lucian Cioarga, Gelu Ionescu și Dan Opriș. “Vinovat” de versurile deocaheate ale acestei piese este chiar actorul de la Teatrul de comedie. Deși versurile sunt fără perdea, videoclipul este în top și a fost foarte urmărit, probabil ducându-se vestea că este altceva decât se face muzică în aceste zile.

Tudor Chirila VLAD

Tudor Chirila VLAD

Aceasta nu este singură noutate a actorului, care revine în atenția fanilor și cu un alt proiect de televziune în afară de cel în care este jurat la un concurs muzical. În afară de piesele în care joacă la Teatrul de comedie, Tudor Chirilă a primit și un nou rol într-uul dintre cele mai iubite seriale de televiziune de la noi. „Prezența în Vlad îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirmă dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă Vlad e un serial. Există probabil prejudecată că muzică prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A două ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțîn posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol” a mărturisit Tudor Chirilă.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 28 mai!
TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte

by Tabu Tabu   1 min
0