Home > Lifestyle > TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui

TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui

TUDOR CHIRILA este un star care nu a facut niciodata caz de viata lui intima, chiar daca a avut iubite celebre, precum Andreea Raicu. Mai nou, Tudor este intr-o relatie cu o fata anonima, Iulia, care tocmai i-a daruit un copil.

Cu toate ca cel mic a venit in familia artistului inca de acum o luna, juratul  de la “Vocea Romaniei” a incercat pe cat posibil sa-l tina cat mai departe de  ochii curiosilor si nu l-a prea scos din casa, mai ales ca temperaturile au fost  unele care au coborat mult sub 0 grade Celsius, scrie cancan.ro. Mama copilului este actuala iubită a lui Tudor,  Iulia.

Tudor Chirila a fost mereu o persoana extrem de discreta, atat in viata profesionala, cat si cea personala. Asa se face ca, in momentul in care a devenit tata, artistul nu si-a aratat fericirea in public, ci a preferat sa se bucure alaturi de iubita lui.

O luna a reusit Tudor Chirila sa-si tina mostenitorul departe de ochii curiosilor! Paparazzii revistei Ciao! au reusit sa obtina primele imagini cu juratul de la “Vocea Romaniei” in ipostaze in care putini credeau ca il vor vedea, vreodata. Astfel, la prima iesire in parc cu baietelul si cu iubita, Tudor a fost cel mai grijuliu tatic din lume.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 28 mai!
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

1 Response

  1. Pingback : TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui | Femininne

Comenteaza acest articol

TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui

by realitatea   1 min
1