Tabu
Image default
CULTURE What's hot

TUDOR GHEORGHE despre prostitutia din showbiz

tudor gheorgheTudor Gheorghe vorbeste deschis despre “prostitutia” din showbiz si se intreaba ce rost mai are sa fie artist de vreme ce pe scena urca o multime de oameni lipsiti de talent.

Tudor Gheorghe a declarat pentru CANCAN.ro ca nu mai vede rostul pentru care sa se mai numeasca artist, iar asta pentru ca orice copil care face o melodie pe calculator are pretentia sa i se spuna asa.“Ma pregatesc pentru un spectacol cu mult timp inainte, nu ma duc, ma urc pe scena si incep sa cant. Eu sunt actor de meserie, dar cand aud ca in viata politica actorii sunt cutare, pe stadion actorii care au intrat pe teren sunt cutare, toti sunt actori. Ce rost mai are sa mai fiu actor”, a declarat Tudor Gheorghe. Maestrul spune ca orice pusti se considera artist, ceea ce este foarte trist. “Vine cateun copilas din asta, care a invatat trei cantece, pe care le-a facut pe calculator si zice noi artistii ne simtim… Care voi, artistii, manca-v-ar tata! Eu nu mai sunt nici artist in cazul asta”, a mai spus maestrul.Tudor Gheorghe spune ca nu canta niciodata de Sarbatori. “Eu sunt altfel, m-am odihnit de Sarbatori, am stat cu familia acasa.. Fac doua spectacole pe stagiune, un turneu national primavara si unul toamna. Niciodata acelasi spectacol, si asta de ani buni. Acum lucrez la un spectacol care se cheama “Lectia”, iar premiera va avea loc in Republica Moldova”, a mai spus el.
Referitor la artistii care nu mai canta in orasele mici, deoarece nu castiga suficienti bani, maestrul Tudor Gheorghe afirma ca in primul rand trebuie sa faci ceva ca mai apoi sa poti avea pretentii financiare.“Intai sa faci lucruri, apoi sa ceri bani. Sa faci lucruri de calitate, i-au invatat prost primariile cu sarbatorile, festivalurile. Lumea nu mai plateste, ceea ce este un lucru urat. Oamenii nu mai stiu sa se duca in salile de spectacol, ci se duc in piata, acolo unde nu platesc biletul”, a mai spus artistul.

ARTICOLE SIMILARE

MIHAELA RADULESCU lui DANI OTIL: “Nu vreau sa ma marit cu tine!”

ALEXANDRA STAN: Adevarul despre Marcel Prodan

ANTONIA investeşte mii de euro să SLĂBEASCĂ

Cum să faci shopping în străinătate

realitatea

BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

Festival ART200. Corp fluid/ Concert performativ

Andreea Damian

Scrie un comentariu