Tabu
BEAUTY

Tunsoarea care se potrivește oricărei forme a feței și la orice vârstă

tunsoare

Lob este și anul acesta cea mai la modă tunsoare pentru păr mediu. Deși bobul lung s-a purtat mai mereu, a revenit „în forță” în acest an. Tot mai multe femei, între care celebrități, au adoptat deja această tunsoare. La granița dintre clasic și contemporan, bobul lung este o tunsoare nepretențioasa pe care o poți aborda fie că ești adepta unui stil office sau jucăuș!

Pe măsură ce lob-ul crește în popularitate, jurnaliștii de la Daily Mail au vorbit cu hairstilistul Anthony Nader pentru a afla de ce această tunsoare atât de iubită de celebrități se potrivește pentru fiecare formă a feței și la orice vârstă.

Fizionomia nu este un criteriu de care ar trebui să ții cont atunci când te gândești să îți faci un bob lung, pentru că se potrivește oricărei forme și mai ales, merge pentru orice vârstă. Le-am văzut pe pe Margot Robbie, Selena Gomez sau Taylor Swift tunse astfel, dar bobul lung a fost adoptat și de celebrități trecute de 30 de ani. Le amintim pe Emma Stone, Rose Byrne, Madonna și Kim Cattrall.

Aleasă corect, tunsoarea bob lung îți poate conferi mai mult volum și iluzia unui păr mai des, chiar dacă textura lui este fină și mătăsoasă. Fie că firele acoperă puțin umerii sau abia depășește linia maxilarului lob-ul este o tunsoare care pune în valoare feminitatea, păstrând un stil elegant, clasic și totodată tineresc.

Dacă aveți o față lungă sau ovală, profesioniștii recomandă să cereți la salon să vă faceți un bob lung, care urmărește linia maxilarului, în straturi pentru a adăuga volum. Formele rotunde sau în formă de inimă ar face bine să ceară o tunsoare care atinge umerii. Femeile cu fața mică trebuie să opteze pentru un lob care să nu le ascundă trăsăturile feței, adică mai slab definit.

Așadar, mai jos poți admira cele mai frumoase tunsori LOB și te poți inspira din cele mai fashioniste tunsori de pe Instagram și Pinterest.

Jennifer LawrenceRosie Huntington-WhiteleySelena GomezTaylor SwiftMadonnaCharlize Theron

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan

5 Tratamente de infrumusetare delicioase, de iarna – Festin pentru pielea ta

De la colăcei şi celulită, la un abdomen perfect! O supervedetă şi-a uimit fanii cu noua ei siluetă

Beautik la Băneasa Shopping City

realitatea

Regina Letizia dă startul unei noi tendințe în materie de păr

Andreea Damian

Interviu Octavian Coifan, singurul parfumier român

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu