Tabu
BEAUTY

„Tunsoarea fluture” – tunsoarea care conferă volum părului subțire

Părului tău fin îi lipsește volumul și lejeritatea? Atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de tunsoarea numită și „fluture”, foarte la modă în acest an.

Gene fluture, manichiura fluture, tatuaj fluture … Fluturele este peste tot în 2022 și nu se va opri aici! De data aceasta, se așează pe păr, devenind un trend al momentului. Această insectă ușoară și elegantă dă acum numele unei noi tunsori: tunsoarea fluture.

Inspirată de celebra tunsoare shaggy, această versiune este mai lungă și mai puțin excentrică. În Glamour UK, hairstylistul Jay Birmingham explică: „ Este perfectă și pentru oricine își dorește ca părul să arate mai des și mai voluminos, fără a pierde din lungime”. Ideală pentru părul fin! În plus, cu latura sa ușor vintage, ne amintește de tunsorile și coafurile cu volum specifice anilor 90. Purtând-o, faci parte din tendințele momentului.

Păr fin: de ce să adoptăm tunsoare fluture?

Tunsoarea fluture este o tunsoare în scări, cu mai multe niveluri, care aduce volum și lejeritate părului tău. Pe scurt, este un look perfect pentru vară și pentru părul comun.

Își are originea din tunsoarea shaggy, dar asta nu e tot. Tunsoarea fluture este și sora mai mică a „tunsorii Rachel”, tunsoarea iconică a lui Jennifer Aniston alias Rachel Green din serialul de comedie Friends.

Cum să adopți tendința „tunsoarea fluture”?

Pentru a obține tunsoarea fluture, în primul rând, mergem la un coafor. Într-adevăr, nu vă sfătuim să luați un foarfece și să tăiați. După cum ați înțeles, această tunsoare necesită un anumit know-how. Coaforul va trebui să realizeze un gradient, care să fie adaptabil dorințelor voastre. Ar trebui să fie întins pe mai multe niveluri începând de la înălțimea bărbiei (sau mai sus, sau mai jos, depinde de fiecare!). Apoi va continua pe lungimile părului. Va fi apoi coafată cu un periaj exterior, pentru a adăuga acest volum și aspectul cu adevărat glamour pe care îl căutăm. Acasă va fi necesară folosirea unui spray texturant sau a unui produs volumizator, care să definească tunsoarea.

ARTICOLE SIMILARE

Sonia Argint Ionescu vorbeste despre secretul tenului ei luminos

Eva Longoria, 48 de ani, își împărtășește SECRETUL pentru a arăta mai tânără

Andreea Damian

Cum să-ți vopsești părul cu ingrediente naturale

Andreea Damian

Mama lui DAN BALAN pozeaza sexy la 54 ani! FOTO!

Claudia Preduca a ajuns în atenția celebrei Oprah prin machiajele sale

Tabu Tabu

E =mc2. Teoria relativității epilatului

realitatea

Scrie un comentariu