Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Tunsori de adoptat dacă ai peste 50 de ani

Pentru a arăta mai tânăr și a vă transfoma fața, există câteva sfaturi foarte simple pentru tunsori și coafuri. Descoperă-le și inspiră-te din selecția noastră de mai jos.

Sfatul nr. 1: ai grijă de structura părului

Indiferent de lungimea și tunsoare, este esențial după vârsta de 50 de ani să ai un păr curat și o culoare întreținută. Ai părul colorat? Evitați absolut să-ți expui rădăcinile nevopsite care te vor face să arătați cu 10 ani mai în vârstă. Părul tău este natural? Folosește în mod regulat un șampon special care să neutralizeze reflexiile galbene și a omogenizeze culoarea.

Sfatul nr. 2: nu-ți lăsa părul foarte lung

După 50 de ani, este greu să ai păr mai lung de umeri fără să arăți mai în vârstă. Dacă dorești să păstrezi puțină lungime, optează pentru o tunsoare de lungime medie sau până la umeri. Reține că aceste tunsori nu îți permit să renunța să-l aranjezi așa cum dorești.

Sfatul nr. 3: optează pentru o tunsoare scurtă dar feminină

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, nu toate tunsorile scurte au un efect de întinerire. Tunsorile foarte scurte, de tip băiețel, te fac să pari obosită și înăspresc trăsăturile. Pentru a ascunde câteva riduri fine, păstrați un anumit volum și lungime pe partea superioară a capului, gâtului și frunții. În cele din urmă, evită tunsorile scurte, asimetrice.

Sfatul nr. 4: nu te tunde în scări

Părul este adesea mai subțire după 50 de ani, așadar este important să nu îl tunzi în scări. Optează în schimb pentru tunsori drepte, pentru volum maxim.

Sfatul nr. 5: creează coafuri chic

Pentru a-ți evidenția fața și părul, este esențial să ai o coafură îngrijită și elegantă. De exemplu, poți alege o coadă de cal, un coc ușor neglijat sau bucle foarte bine definite. În cele din urmă, evită onduleurile și efectele stilate, care vor avea tendința de a da aspectului tău o latură ușor neglijată.

ARTICOLE SIMILARE

Retete dietetice – Gulii de toamna

realitatea

Concert Jean-Michel Jarre la Paris, de Revelion

Andreea Damian

Dior Fashion Show | Maria Grazia Chiuri a creat un basm modern la Palatul Versailles

Andreea Damian

Diego Maradona, legenda fotbalului și eroul cinematografiei

Ciocîrlan

7 simptome fizice care pot fi cauzate de singurătate

Tabu Tabu

Rebel Wilson dezvăluie modul foarte ușor în care a slăbit 35 kg. Actrița arată fabulos acum!

Andreea Damian

Scrie un comentariu