Tabu
Image default
FASHION

Tunsori și hair-styling în 2009

De-a lungul anului 2008, tunsorile femeilor au avut parte de o transformare radicală: s-a scurtat lungimea părului.
Acum distingem două trenduri de referință – Bob și Pixie-crop, alături de multe alte stiluri care împrumută din cele 2 trenduri. Așa că în 2009, fashionistele au de făcut o alegere: să-și păstreze bob-ul sau să iasă din mulțime, scurtându-și părul sau… doar să-l lase să crească și să-al aranjeze cu naturalețe.


Tunsoarea Pixie-crop

Acest trend a debutat  în anul 2008, mai degrabă ca un progres natural de la tunsoarea bob, așa că vom vedea foarte multe tunsori de genul acesta în 2009. Pentru femeile îndrăznețe care au curajul "să pună mâna pe foarfece", pixie crop-ul este cea mai potrivită alegere, garantând un look tânar și funky. Katie Holmes (foto) și Agyness Deyn (foto) reușesc să stilizeze cel mai bine această tunsoare.

Bob-ul
Pixie-crop-ul e prea mult pentru tine? Sau poate ai un bob cu care te mândrești? Nici o problemă ! În 2009 bob-ul își menține locul în clasamentul celor mai cool tunsori. Victoria Beckham (foto) este conduce detașat în topul promotoarelui  acest trend pe care știe cum să-l evidențieze, iar Eva Longoria (foto) l-a adoptat și ea.

Părul lung

După pixie-crop și bob nu rămâne decât… părul lung. Cele două tunsori prezentate sunt destul de îndrăznețe și nu au cum să se potrivească oricărei femei, așa că părul lung rămâne opțiunea perfectă pentru cele conservatoare (care identifică în general imaginea femeii cu părul lung și preferă schimbările minore de stil) sau pentru romanticele incurabile…

ARTICOLE SIMILARE

Fashion trend: sport + glam

realitatea

Corsetul modelator de la Clessidra, un truc care asigură o talie de viespe

Tabu Tabu

Rosie Huntington-Whiteley pozeaza pe coperta Vogue UK din martie

realitatea

Cosima Opârtan

realitatea

Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

realitatea

Cele mai noi tendințe de modă: ce să porți în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu