Home > Agenda > stiri > TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

Jurnalistul Robert Turcescu și trupa “Casa Presei” s-au calificat primii,  sâmbătă seara, în finala concursului Eurovision 2013.

Imediat însă, după prestația lor, au apărut numeroase controverse. “A făcut  playback sau a cântat live Robert Turcescu în semifinală?” este întrebare care  s-a aflat pe buzele multor români, după ce jurnalistul a interpretat piesa “Un  refren”.

“A făcut  playback ca de obicei? Cât de rău a fost?”, și-a întrebat Mircea Badea prietenii  virtuali de pe Facebook, după ce a văzut prestația rivalului său pe scena de la  Eurovision.

Cum era de așteptat, părerile celor care au urmărit  prima semifinală a concursului au fost împărțite. În timp ce unele voci au spus  că Robert Turcescu a făcut playback și nu merită să reprezinte România la  Eurovision, altele au susținut că jurnalistul a avut o prestație fără cusur și  își merită locul în finală.


“Hai că l-am calificat pe prost și prostul simte nevoia să mă “ierte”. Mai trebuie ridicat un pic pentru a fi foarte amuzantă căderea. Roberte, românii au rockeri!”, a scris Mircea Badea pe Facebook după ce a aflat de calificarea lui Turcescu.

Într-o intervenţie la RTV, Robert Turcescu a făcut referire la jignirea pe care a primit-o de la Badea şi a declarat că este prea fericit datorită faptului că a ajuns în finală alături de alte nume mari pentru a-i da importanţă acestuia.

“Nu mă interesează Mircea Badea. E momentul meu. Muzica e atât de frumoasă încât nu merită să fie mânjită în momentul acesta de comentarii. Nu trăiesc din muzică, este o pasiune. Noi trăim momentul, nu ne-am propus să câştigăm Eurovisionul. Noi trăim bucuria momentului.”, a spus Robert Turcescu.


Comenteaza acest articol

TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

by   1 min
0