Tabu
Image default
lifestyle

Turneu National Strauss Foerever

Turneul Strauss Forever este un eveniment unic, dedicat Craciunului , special pregatit de artistii austrieci pentru tara noastra.   Johann Strauss Ensemble isi doresc ca in fiecare an sa veniti cu placere si curiozitatea de a descoperi piese muzicale noi dar si pe cele deja celebre, virtuos interpretate de acesti muzicieni de exceptie.

Vom asculta Strauss si anul acesta dar vom avea parte si de alte lucrari muzicale devenite faimoase in capitala Austriei, lucrari ale unor compozitori ce au fost “validati” de publicul spectator vienez.

Turneul national de anul acesta va strabate tara noastra, intre 11 si 20 decembrie, de la vest la est, trecand prin Timisoara, Cluj, Targu Mures, Medias, Brasov, Sibiu si Bucuresti(TNB)

Prim  solistul si dirijorul acestui concert este foarte talentatul si charismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze si “dirijeze” pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Ildiko Raimondi si multi altii.

Nascut in Oxford – Anglia, Russell a crescut si a facut primi pasi in muzica in indepartata Australie, loc in care s-a intors anul acesta pentru un turneu triumfal in cele mai mari centre cuturale ale acestei tari totul culminand cu concertul din orasul natal, Brisbane si cel sustinul in Sidney, la celebra Opera House. In prezent Russel locuieste in Austria, tara care la adoptat si i-a recunoscut meritele artistice.

Russell McGregor canta la o vioara  fabricata de Carlo Giuseppe Testore in  anul 1697, vioara ce este “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadus Mozart.

Turneul National Strauss Forever  va avea loc in perioada 11 – 20 decembrie

ARTICOLE SIMILARE

Natalie Portman, dublată în “Black Swan”?

realitatea

5 trucuri pentru a-ți reinventa poșeta

realitatea

Primul ministu al Ucrainei, Yulia Tymoshenko, cea mai sexy femeie din politică

realitatea

O frumoasă poveste de dragoste cu Tom Ford

realitatea

UITE cât de frumoasă e SOŢIA LUI DEZBRĂCATU!

“Caramitru – Mălăele, câte-n luna şi în stele” TURNEU NAŢIONAL

realitatea

Scrie un comentariu