Home > beauty > Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

Fiecare dintre noi percepem diferit notiunea de natural in machiaj. Natural poate insemna o linie de eyeliner, un ruj rosu, un look in nuante de maro, dar mai strident. Ce inseamna pentru Alina Brailescu, trainer al scolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, un machiaj natural, vom avea oportunitatea sa descoperim astazi.

Inspirati de una dintre temele evenimentului Beauty Makeup Workshop, pe care l-a sustinut saptamana trecuta in Focsani, ne-am gandit sa ne bucure cu un astfel de look. Ca de obicei, inainte de a incepe machiajul, Alina vine cu cateva sfaturi.

Intr-un machiaj natural, fondul de ten trebuie sa aiba acoperire mica spre medie, nu folosi un produs cu acoperire mare, caldura ii va deteriora aspectul. Folosirea excesiva atat a pudrei libere cat si a anticearcanului, nu este indicata. Tenul va parea incarcat si nu arata estetic. Pentru ca baza sa reziste intreaga zi foloseste produse waterproof, altfel risti ca tot machiajul sa se scurga.

Paleta coloristica intr-un astfel de machiaj este compusa din tonuri de maro, nuante nude, mate. Putem folosi texturi sidefate doar pe zonele pe care dorim sa le iluminam. Negru il folosim rar sau daca optezi pentru aceasta non culoare, aplica produsul doar pe pleoapa mobila, la baza genelor, apoi difuzeaza-l. Daca nuanta ochilor tai este verde alege tonuri de maro roscat, daca in schimb ai ochii albastri foloseste tonuri cappuccino. Pentru ochii caprui paleta coloristica este foarte generoasa.

Nuantele blush-ului trebuie sa fie in acord cu cele folosite in machiajul ochilor. Textura trebuie sa fie mata, nu sidefata. Daca iti doresti un aspect lucios foloseste highlighter.

Pentru ruj foloseste nuante naturale, tonuri de roz, poti opta si pentru gloss-uri mai ales daca ai buzele subtiri, asa vor capata mai mult volum.

Intr-un astfel de look nu iese in evidenta o anumita parte a chipului, ca in cazul altor machiaje, totul trebuie sa fie armonios, luminos.

Machiajul acesta poate fi purtat atat pe timpul zilei, cat si seara daca schimbi rujul, despre asta insa vom vorbi cu alta ocazie.

Mua Alina Bailescu – www.abacademy.ro

Model Diana Marin

Video Editor Vasi Cardon

Articole asemanatoare
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?
make-up pentru petreceri
12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători

Comenteaza acest articol

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

by realitatea   1 min
0