Home > Agenda > Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

Tyra Banks a vorbit despre conflictul cu Naomi Campbell, amintindu-și cum modelul britanic “făcea tot ce era în puterea ei pentru a o face (pe Tyra) să dispară”.

Modelul de 45 de ani, care a devenit antreprenor, a declarat pentru The Wall Street Journal că, în timp ce ea nu se va referi în prezent la Campbell ca la o rivală, supermodelul foarte cunoscut pe atunci a făcut tot posibilul ca Banks să se simtă în plus când a intrat prima dată în industria modei.

“Nu a fost o rivalitate între noi”, a explicat Banks. “Sunt foarte sensibilă la acel cuvânt pentru că o rivalitate este între două persoane cât de cât egale, în timp ce pe atunci, una era foarte dominantă, era supermodel (Campbell) iar eu eram doar această fată nouă în industrie, care încă mai studia moda și revistele .“ Banks a mai explicat cum, în ciuda carierei sale aflate la început de drum, a experimentat “zile foarte dureroase în Paris” datorită lui Campbell.

“Atâta timp cât prezentam în show-uri de modă, oamenii nu știau că mă întorc acasă noaptea, plângând până dimineață, pentru că femeia pe care o admiram nu își dorea să fiu acolo și făcea tot ce putea ca să mă facă să plec “, a spus ea. Banks a explicat că nu a înțeles comportamentul lui Campbell de la acea vreme și a reamintit că “acest lucru a fost groaznic”. Dar privind înapoi prin ochii adultului, fosta gazdă a show-ului Next Top Model a explicat că înțelege că Campbell “reacționa de fapt la o industrie care era doar despre imagine”.

Banks a folosit exemple ale modelelor care nu erau de culoare și aveau succes pentru a-și ilustra punctul, explicând că nimeni nu a folosit-o pe Kate Moss împotriva modelului Christy Turlington când a apărut pentru prima oară pe scenă. Sau în cazul Shalom Harlow si Linda Evangelista, unde de asemenea, n-au existat rivalitate și ură. “Dar când am ajuns eu pe podium, Naomi, probabil că s-a gândit la mine – iată, mai este o fată de culoare care probabil îmi va lua locul “.

Și asta, explică Banks, s-a întâmplat pentru că “exista doar un singur loc disponibil pentru femeile de culoare, doar unul”. În 2013, Campbell a lăudat-o pe Banks într-un interviu acordat ELLE, spunând publicației: “Sunt mândră de ea că este o femeie de culoare care a dat multe ocazii fetelor să se afirme”.

Articole asemanatoare
Naomi Campbell
Naomi Campbell, ritual de beauty în 10 minute
coronavirus
Așa se ferește un topmodel de coronavirus!
Tyra Banks
Tyra Banks s-a întors pe coperta Sports Illustrated la 45 de ani
Naomi Campbell
Cum arată Naomi Campbell fără perucă. Fanii i-au apreciat curajul de a poza așa

Comenteaza acest articol

Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

by realitatea   1 min
0