Home > Fashion > Tyra Banks s-a întors pe coperta Sports Illustrated la 45 de ani

Tyra Banks s-a întors pe coperta Sports Illustrated la 45 de ani

Tyra Banks

Tyra Banks a fost primul model afro-american care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Acum ea se află printre cele mai în vârstă. Tyra are 45 de ani și e mândră de această vârstă.

După 13 ani de la retragerea sa din modeling, Tyra Banks revine pentru a treia oară pe pe coperta Sports Illustrated’s. Aceasta a pozat prima oară în costum de baie pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue în 1997. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, iar ședința foto pe care a realizat-o în Los Angeles a convins-o să se întoarcă la modeling.

„Am decis să mă întorc pe coperta Sports Illustrated, deoarece revista mi-a schimbat viața”, a declarat Banks, în vârstă de 45 de ani, într-un interviu difuzat joi. „Am fost un model foarte cunoscut, un model foarte apreciat”, a spus ea, „dar am ajuns pe coperta Sports Illustrated și asta mi-a decis cariera în doar 24 de ore”.

Banks, care acum se ocupă de parcul tematic Modelland din California, a mai declarat că s-a retras la vârsta de 32 de ani, deoarece a crezut că nu mai este un model apreciat. „Am renunțat la podium din cauza vârste”, a spus fostul topmodel.

Tyra Lynne Banks născută la 4 decembrie 1973 în Inglewood, California, este o actriță, o moderatoare TV, o cântăreață, dar și un fotomodel american. În anul 1997 a câștigat premiul „Michael Award„ ca cel mai bun topmodel al anului („Supermodel of the Year”). Și de atunci s-a menținut pe poziție ca fiind una dintre cele mai plătite modele din lume.

Face parte din elita modelelor din SUA. Revista People a ales-o în anul 1994 și 1996 pe lista pe care erau enumerați „50 din cele mai frumoase persoane din lume”. În prezent moderează emisiunea TV, America’s Next Top Model din care „scoate” zeci de modele pentru podiumurile lumii.

Articole asemanatoare
Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei
vitiligo
Un model cu vitiligo, în premieră în paginile Sports Illustrated Swimsuit
Moldoveanca Xenia Deli, pe coperta “Sports Illustrated”!
Cea mai SEXY femeie din lume? FOTO cu BAR REFAELI

Comenteaza acest articol

Tyra Banks s-a întors pe coperta Sports Illustrated la 45 de ani

by Andreea Damian   1 min
0