Home > Agenda > stiri > Uca Marinescu – IN JURUL LUMII

Uca Marinescu – IN JURUL LUMII

Expozitie de fotografie 11 – 28 noiembrie 2010, Sala Foaier, Muzeul Taranului Roman

Radio Romania Actualitati a sprijinit cea mai recenta calatorie in jurul lumii a doamnei profesor Uca Marinescu. Pe blogul gazduit de site-ul www.romania-actualitati.ro au fost descrise cele mai semnificative intalniri si intamplari din cele 25 de spatii geografice si istorice in care Uca Marinescu a ajuns anul acesta in calatoria – sinteza a celor 70 de ani ai sai.

Uca Marinescu a calatorit pe 5 continente, a traversat 3 oceane si timp de 5 luni, a trecut prin Venezuela, Ecuador, Galapagos, Brazilia, Amazon, Panama, Guatemala, Mexic, SUA, Canada, Japonia, China, Birmania, Bhutan, Cambodgia, Armenia, Georgia, Kazahstan, A Azerbaidjan, Iran, Emiratele Arabe Unite, Kenya, Madagascar, Franta si Romania.

Expozitia gazduita de Muzeul Taranului Roman va cuprinde peste 200 de fotografii realizate de Uca Marinescu in calatoria sa in jurul lumii, din acest an. Expozitia poate fi vizitata pana pe 28 noiembrie, de marti pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. In paralel, in perioada 18-22 noiembrie, o sinteza a acestei impresionante panorame a lumii vazute de Uca Marinescu va fi gazduita si in cadrul Targului International Gaudeamus – Carte de Invatatura din Pavilionul Central Romexpo.

Ma multe informatii gasiti in documentele atasate sau pe http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/uca-marinescu-in-jurul-lumii-ro.html


Comenteaza acest articol

Uca Marinescu – IN JURUL LUMII

by realitatea   1 min
0