Tabu
Image default
CULTURE

Uimitor! Regina își transformă casa în cinema în aer liber

Reședința regală a reginei – Sandringham House – din Norfolk va găzdui un cinematograf în aer liber. Filme  precum 1917 și chiar Rocketman vor fi proiectate acolo din 25 septembrie.

Realizarea unui cinematograf nu a fost niciodată atât de regală. Casa de la țară a reginei Elisabeta a II-a, Sandringham House, va fi transformată într-un drive-in – un cinematograf în aer liber în stil american, unde spectatorii sunt așezați în mașinile lor, relatează The Hollywood Reporter.

Prima proiecție, care va avea loc pe 25 septembrie, va fi o proiecție a filmului 1917, de Sam Mendes. Rocketman, The Greatest Showman, Bohemian Rhapsody, Grease, A Star Is Born (versiunea cu Lady Gaga) sau chiar Moana și Toy Story vor fi prezentate și în următoarele zile. Evenimentul va dura trei zile.

Prețurile biletelor încep de la 32,50 lire sterline (aproximativ 36 de euro), cu opțiunea de a instala o masă și scaune pe o parte a mașinii în care stai pentru o sumă suplimentară de 7,50 lire sterline (8,35 euro). Participanții vor sta în Parcul Sandringham, cu fața către un ecran uriaș. Vânzătorii se vor deplasa prin culoare pentru a oferi popcorn, băuturi alcoolice, răcoritoare și gustări.

Sandringham House a fost reședința Regelui Edward al VII-lea, în 1862, fiind apoi moștenită de Regina Elisabeta a II-a, în 1952. Regina își petrece de obicei Crăciunul la Sandringham House, alături de ceilalți membrii ai familiei regale.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 7 aprilie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

Antarctica pierde anual de șase ori mai multă gheață decât acum 40 de ani – potrivit NASA

realitatea

Florența ⎥ Primul muzeu al limbii italiene

Ciocîrlan

Noaptea Globurilor de Aur 2021, amânată

Andreea Damian

Scrie un comentariu