Home > Fashion > Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

Serialul House of Cards a facut valva inca de la primul episod-pilot. Si nu avea cum altfel, doar vorbim despre Kevin Spacey, care nu joaca in seriale. Decat daca vorbim despre o mega-productie in care subiecte precum politica, manipularea si metode mai putin “ortodoxe” de a ajunge in top sunt la ordinea zilei. Frank si Claire Underwood redefinesc notiunea de personaj negativ, mai ales cand formeaza un cuplu, un cuplu care si-a cladit metodic ascensiunea in lantul trofic, premiul cel mare fiind Casa Alba! Lasandu-l pe Frank la o parte, sarea si piperul acestui serial poarta pantofi Louboutin, are coafura pixie si ne invata cum sa ne imbracam office! Iata de ce ne place Claire Underwood:

-De la primul episod te-a facut sa iti reevaluezi tinutele office si sa iti doresti doar doua genti : Birkin & Yves Saint Laurent.

-Alearga. Zi de zi. Scena in care apare in lenjerie intima este motivul pentru care ti-ai reinoit abonamentul la sala.

-Are vicii. Tigarea impartita cu Frank si paharul de vin la sfarsitul zilei arata ca este om, cu “guilty pleasures” ca si noi.

-Mariajul=munca. Pe langa crime si alte decizii care ne-au facut sa ridicam din sprancene de-a lungul episoadelor, Claire si Frank, mai presus de toate, se sustin, au incredere unul in celalalt, se iubesc si se accepta unul pe celalalt pentru cum sunt.

-Sfideaza mitul “femeia la cratita”. Claire are patru avorturi si o cariera de succes. Nu ii este rusine cu deciziile pe care le-a luat privind corpul si viata ei.

-E glamour si regina stilului minimalist chiar si cand poarta pijamale. Oh, Claire…

-Isi foloseste defectele in favoarea ei. Cine ar putea uita scena in care Claire admite ca a fost violata pentru a aduce discutia despre copii si avorturi pe un teren favorabil ei? Da, a omis si a distorsionat anumite parti ale povestii, dar ai nevoie de curaj pentru a dezvalui o parte dureroasa din trecutul tau!

-Intelege conceptul de network. Claire stie ca pentru a reusi in viata nu ai nevoie doar de efort si putin noroc. Relatiile, constituie o parte importanta a succesului. Nu vorbim despre “pile”, ci despre cum sa ceri favoruri. Ceri, dar oferi ceva in schimb.

Articole asemanatoare
Minorele din Teleorman care au fost umilite sunt singure pe lume și tocmai și-au mai luat o palmă
Un muzeu din Maroc îl sărbătorește pe legendarul designer de modă Yves Saint Laurent
Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

by realitatea   1 min
1