Tabu
Image default
LIFESTYLE

Uite blocul modest in care a locuit PEPE inainte sa devina star

pepe blocpepe sufragerie vechepepe vilaPEPE a pornit de jos si nu uita asta, chiar daca acum e bogat si celebru. PEPE este unul dintre putinii artisti din Romania care se mandreste cu faptul ca a muncit pe branci ca sa-si poata plati lectiile de canto si totodata sa-si asigure un trai decent. In 1999, dupa ani de zile de munca si perseverenta, Ionut Pascu a reusit sa le arate tuturor ca este un artist foarte talentat si atunci a inceput sa urce pe culmile succesului, tragandu-si si familia dupa el! Acum, Pepe locuieste intr-o vila de lux si este extrem de iubit, insa, inainte sa ajunga cunoscut, “Pipita” traia cu toata familia intr-un apartament din Drumul Taberei.

Celebrul Pepe nu a fost intotdeauna “plin de bani”. Artistul a inceput de jos si in adolescenta a muncit pe branci in Piata Moghioros din Capitala, unde familia lui detinea un chiosc cu “de toate”. Din banii stransi, Pepe si-a platit lectiile de canto, iar in 1999 a dat lovitura cu piesa “Nu te mai doresc” interpretata cu formatia Latin Express. Ei bine, inainte de 1999, Pepe traia cu toata familia intr-un apartament cu patru camere din Drumul Taberei, la doar cativa pasi de Piata Moghioros. Cantaretul locuia in aceasta casa cu parintii, dar si cu cei doi frati, Miguel si Gianni, iar ultimul dintre ei locuia si cu sotia si regretatul Franco. Nu intamplator insa, la doar cateva luni dupa debutul fulminant pe care Pepe l-a avut in ’99, toata familia s-a mutat din acest apartament, semn ca succesul artistului a contat pentru toate rudele lui, de altfel, extrem de unite. In apartamentul lui Pepe locuieste in prezent o batrana care a preluat, la schimb cu o alta locuinta, casa in care a locuit cantaretul. Reporterii www.WOWbiz.ro au stat de vorba cu aceasta femeie, chiar in fosta casa a lui Pepe.

Erau niste copii de nota 20. Eu ii cunosteam de mici, pentru ca au crescut langa mine. Eu am preluat acest apartament de la parintii lui Pepe in 1999 cand am facut un schimb. Am dat un apartament cu trei camere si l-am luat pe acesta cu patru. Pepe si familia au plecat de aici cand a ajuns Pepe mare si si-a facut casa. Era un copil foarte cuminte, care nu facea galagie, nu s-a batut cu nimeni. Tare as vrea sa mai vorbesc si eu cu el ca tare imi place de el”, ne-a spus doamna More, femeia care locuieste acum in casa in care a crescut “Pipita”, asa cum i se spunea cantaretului cand era mic

ARTICOLE SIMILARE

Alarma HIV pe litoral! O fata de 13 ani imprastie SIDA!

Șase sfaturi de la Ashley Graham pentru creșterea încrederii în sine

Andreea Damian

Aceste clişee… ne… dor (10): Nu ne ucideţi cu suspansul

Cum să ignori bârfele din jurul tău

realitatea

Sfaturi să faci economie la apă, în timpul secetei

Andreea Damian

Era CEA MAI FRUMOASĂ ACTRIŢĂ, însă acum este DESFIGURATĂ de operaţiile estetice

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu