Tabu
LIFESTYLE

Uite cat de frumoasa este fiica lui Sean Penn!

Dylan Penn, fiica celebrului Sean Penn este imaginea noului numar  al revistei GQ, ce va fi lansat in aceasta luna. Odata cu sedinta foto incendiara, jurnalistii prezenti la eveniment au incercat sa afle cat mai multe detalii picante cu privire la relatia ei cu Robert Pattinson, insa tanara nu prea le-a facut pe plac.

“Despre ce vorbim aici? Despre Rob? E total strain de mine, dar e distractiv ca ma intrebati de el, pentru ca toate zvonurile de pana acum sunt o mare minciuna.”, a fost raspunsul frumoasei Dylan Penn cand presa a incercat sa intre in viata ei privata si sa-i asocieze numele cu cel al lui Robert Pattinson.

Desi cei doi au fost surprinsi recent impreuna, iar ziarele au scris despre o posibila relatie intre ei, Dylan a negat vehement astfel de zvonuri nefondate si a incercat sa evite raspunsuri precise.

GQ Men Of The Year Party - Arrivals

In varsta de 22 de ani, Dylan incearca sa-si faca un nume prin propria munca si nu datorita faptului ca parintii ei sunt faimosi, astfel incat aceasta accepta sa-si puna in evidenta corpul perfect de model in pictorialele realizate pentru reviste importante de moda.

ARTICOLE SIMILARE

Uite ce mult a slăbit Ioana Băsescu!

Cum sa ai idei geniale

realitatea

A MURIT! Loredana Groza socata!

Madonna se antrenează cu Power Plate!

realitatea

Kill Bill volumul 3, fără Tarantino

realitatea

Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare

Scrie un comentariu