Tabu
BEAUTY

Uite cate kilograme are Nicoleta Luciu! Reactia ei dupa ce s-a cantarit in direct: “Aoleu, Doamne!”

Nicoleta Luciu a demonstrat ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania! Vedeta s-a cantarit in direct si, in momentul in care a aflat cate kilograme are, reactia ei a fost una de-a dreptul uluitoare.

Invitata miercuri dupa-amiaza intr-o emisiune de la Antena 1, fosta Miss Romania a acceptat provocarea producatorilor de a se cantari in direct.

Astfel, Nicoleta s-a suit pe cantar si a aflat ca are 59,8 kilograme. “Aoleu! Doamne, ce dezamagita sunt!”, a reactionat bruneta, uluita de ceea ce i-a indicat cantarul.

luciu 2
Categoric nemultimita de rezultat, sotia lui Zsolt Csergo a incercat imediat sa gaseasca scuze, sustinand fie ca a facut prea mult sport, fie ca a consumat un pahar de apa inainte de a intrat in direct.
Surprinzator este insa cu totul alt fapt! Nicoleta Luciu are cateva kilograme in… minus, si nu in plus, asa cum crede ea. Potrivit formulei de calcul propusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii – greutatea ideala a Nicoletei Luciu (la 1.75 metri inaltime si 34 de ani) este de 68 de kilograme, cu 8 kilograme mai mult decat cantareste Nicoleta acum.

ARTICOLE SIMILARE

Vechi ritual coreean de înfrumusețare în zece pași

Andreea Damian

IULIA ALBU – cu zebra pe fata! Si-a infipt scobitori in urechi!

Recunoasteti aceasta VEDETA SEXY?

Scrie un comentariu