Home > What's hot > Uite ce a schimbat lumea (FOTO)

Uite ce a schimbat lumea (FOTO)

1. Femeia şi fetiţa cădeau de la balcon în timpul unui incendiu. Mama a murit, fetiţa a supravieţuit. Evenimentul a dus la regândirea sistemului de scări de incendiu din Boston.

2. Fetiţa sudaneză increarca să se târască către o tabără ONU aflată în apropiere. În spatele ei se afla un vultur care aşteaptă ca fetiţa să moară pentru a o mânca.

3.  Femeia afgană- 1984 (12 ani). Aceleaşi trăsături şi ochi pătrunzători şi cu mulţi ani după, când fotograful revine şi o regăseşte în acelaşi loc.

4. “New York Construction Workers Lunching on a Crossbeam” este una din fotografiile celebre ale lumii, fiind făcută în timpul construirii GE Building din Rockefeller Center în 1932. Fotograful Charles C. Ebbets a imortalizat imaginea la data de 29 septembrie 1932 şi a fost publicată la 2 octombrie acelaşi an, în New York Herald Tribune. Imaginea a fost surprinsă de la nivelul 69 al clădirii!

5. Thich Quang Duc îşi dă foc în semn de protest. 1963. Călugărul nu a scos nici un sunet şi nu a mişcat nici un muşchi datorită autodisciplinei.

Articole asemanatoare
Schimbările climatice provoacă deja creșterea nivelului stresului și al depresiei, arată studiile
Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!

Loading...

Comenteaza acest articol

Uite ce a schimbat lumea (FOTO)

by   1 min
0