Tabu
What's hot

Uite ce a schimbat lumea (FOTO)

‭ioana ginghina si ruxandra

1. Femeia şi fetiţa cădeau de la balcon în timpul unui incendiu. Mama a murit, fetiţa a supravieţuit. Evenimentul a dus la regândirea sistemului de scări de incendiu din Boston.

2. Fetiţa sudaneză increarca să se târască către o tabără ONU aflată în apropiere. În spatele ei se afla un vultur care aşteaptă ca fetiţa să moară pentru a o mânca.

3.  Femeia afgană- 1984 (12 ani). Aceleaşi trăsături şi ochi pătrunzători şi cu mulţi ani după, când fotograful revine şi o regăseşte în acelaşi loc.

4. “New York Construction Workers Lunching on a Crossbeam” este una din fotografiile celebre ale lumii, fiind făcută în timpul construirii GE Building din Rockefeller Center în 1932. Fotograful Charles C. Ebbets a imortalizat imaginea la data de 29 septembrie 1932 şi a fost publicată la 2 octombrie acelaşi an, în New York Herald Tribune. Imaginea a fost surprinsă de la nivelul 69 al clădirii!

5. Thich Quang Duc îşi dă foc în semn de protest. 1963. Călugărul nu a scos nici un sunet şi nu a mişcat nici un muşchi datorită autodisciplinei.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin se mută cu iubitul turc pe Dorobanţi

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

Andreea Damian

Oana Roman escapadă cu fostul iubit pe banii ei

Astenie de primăvară? – 10 moduri prin care să-ți recapeți energia

Ce i-a spus Romaniţa Iovan lui Albert despre MOARTEA tatălui său, Adrian Iovan

Vedete despre care nu stiai ca au boli severe

Scrie un comentariu