Tabu
Image default
lifestyle

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Andi Moisescu si Olivia Steer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Insa, cine stie cu ce femeie sexy a avut el o relatie timp de cinci ani inainte sa o intalneasca pe Olivia?

Vedeta de la Pro TV a avut o relatie serioasa cu o femeie de afaceri, care acum are 36 de ani. Andi Moisescu si Mirela Bucovicean au inceput o relatie in 1998.
“Cand am inceput relatia cu Mirela, am facut-o fiindca eram foarte atras de ea. Si sunt in continuare – fiindca la mine asta conteaza foarte mult intr-o relatie. E foarte important pentru mine sa fiu foarte atras si fizic de o femeie ca sa existe o relatie. Si, in cazul nostru, atractia exista. A existat din plin, din prima clipa, si mai exista si azi”, spunea Andi intr-un interviu de la acea vreme, potrivit wowbiz.ro.
Insa, relatia lor nu a fost sa mearga, asa ca, in 2004, Moisescu s-a casatorit cu Olivia Steer, colega de la Pro TV. Fosta iubita s-a dedicat suta la suta carierei, ea fiind inclusa de revista Business Magazin in “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”.

ARTICOLE SIMILARE

Radiografiile lui Marilyn Monroe s-au vândut cu 45.000 de dolari

realitatea

Un cadou pentru casa de la Delta Studio

Ghici cine a ieșit la plimbare

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Lady GaGa, Katy Perry şi Beyonce, interzise în China

realitatea

Exclusiv: 9 minute cu The Bond Girl Olga Kurylenko

realitatea

Scrie un comentariu