Home > Agenda > stiri > Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Andi Moisescu si Olivia Steer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Insa, cine stie cu ce femeie sexy a avut el o relatie timp de cinci ani inainte sa o intalneasca pe Olivia?

Vedeta de la Pro TV a avut o relatie serioasa cu o femeie de afaceri, care acum are 36 de ani. Andi Moisescu si Mirela Bucovicean au inceput o relatie in 1998.
“Cand am inceput relatia cu Mirela, am facut-o fiindca eram foarte atras de ea. Si sunt in continuare – fiindca la mine asta conteaza foarte mult intr-o relatie. E foarte important pentru mine sa fiu foarte atras si fizic de o femeie ca sa existe o relatie. Si, in cazul nostru, atractia exista. A existat din plin, din prima clipa, si mai exista si azi”, spunea Andi intr-un interviu de la acea vreme, potrivit wowbiz.ro.
Insa, relatia lor nu a fost sa mearga, asa ca, in 2004, Moisescu s-a casatorit cu Olivia Steer, colega de la Pro TV. Fosta iubita s-a dedicat suta la suta carierei, ea fiind inclusa de revista Business Magazin in “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”.

Articole asemanatoare
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Nume surpriza in noul juriu de la ROMANII AU TALENT
Cum arata femeia cu care trebuia sa se insoare Andi Moisescu !
Drama lui Andi Moisescu! Nu stie ce s-a intamplat cu tatal lui, care l-a parasit cand era mic!

Comenteaza acest articol

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

by   1 min
0