Tabu
lifestyle

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Andi Moisescu si Olivia Steer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Insa, cine stie cu ce femeie sexy a avut el o relatie timp de cinci ani inainte sa o intalneasca pe Olivia?

Vedeta de la Pro TV a avut o relatie serioasa cu o femeie de afaceri, care acum are 36 de ani. Andi Moisescu si Mirela Bucovicean au inceput o relatie in 1998.
“Cand am inceput relatia cu Mirela, am facut-o fiindca eram foarte atras de ea. Si sunt in continuare – fiindca la mine asta conteaza foarte mult intr-o relatie. E foarte important pentru mine sa fiu foarte atras si fizic de o femeie ca sa existe o relatie. Si, in cazul nostru, atractia exista. A existat din plin, din prima clipa, si mai exista si azi”, spunea Andi intr-un interviu de la acea vreme, potrivit wowbiz.ro.
Insa, relatia lor nu a fost sa mearga, asa ca, in 2004, Moisescu s-a casatorit cu Olivia Steer, colega de la Pro TV. Fosta iubita s-a dedicat suta la suta carierei, ea fiind inclusa de revista Business Magazin in “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”.

ARTICOLE SIMILARE

De Sânziene, cu drag…

realitatea

UPDATE: Afla cine e romanul care a castigat 11 MILIOANE de euro la LOTO! Orasul castigatorilor la LOTO!

Iulia Vantur si Virgil Iantu s-au afisat impreuna la un eveniment monden!

Noul RealitateaFM, On Air din 20 octombrie 2008

realitatea

TOP 10 cei mai sexy tenismeni din toate timpurile

realitatea

Brad și Angelina își construiesc propriul aeroport

realitatea

Scrie un comentariu