Home > Lifestyle > Stiri > Uite cum arata sora lui Victor Slav! “Intotdeauna a fost mai frumoasa decat mine!”

Uite cum arata sora lui Victor Slav! “Intotdeauna a fost mai frumoasa decat mine!”

In copilarie, toti il cunoasteau drept “fratele Catalinei”, tipa aia mai frumoasa si mai inteligenta decat el, dupa cum marturiseste chiar vedeta.
Diferenta de varsta dintre cei doi este de un an si patru luni. Chiar daca se strang cu totii in familie destul de rar, Victor Slav este foarte fericit cand se reunesc la sarbatori, in formula completa.
Catalina a marturisit celor de la PRO TV ca i-ar fi placut sa lucreze in televiziune, dar doua vedete in familie ar fi fost prea mult. Sora lui Victor Slav lcureaza in Ministerul Administratiei si Internelor, la Inspectoratul General pentru Imigrari pe fonduri europene.

Catalina este casatorita si are o fetita de patru ani pe care o cheama Briana. Spune ca micuta ii seaman foarte mult lui Victor Slav, atunci cand era mic.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Uite cum arata sora lui Victor Slav! “Intotdeauna a fost mai frumoasa decat mine!”

by   <1 min
0