Home > Lifestyle > NU aici a stat ascunsa IULIA IONESCU!

NU aici a stat ascunsa IULIA IONESCU!

UPDATE: In realitate, IULIA IONESCU a stat ascunsa la o manastire de …calugari, Sihastria Raraului din Suceava. Staretul manastirii a recunoscut fapta, conform www.adevarul.ro. Asta explica si aparitia unui calugar la casa de bilete!

IULIA IONESCU, fata în vârstă de 15 ani din Bucureşti dată dispărută de pe 12 februarie, a fost găsită în trenul internaţional Sofia-Moscova, în vagoanele de trafic intern care circulă de la Suceava spre Bucureşti. Din informaţiile cele mai noi,fata s-a aflat în judeţul Suceava la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini.

Sambata după-amiază,aceasta a ajuns în municipiul Suceava, de unde, în jurul orei 16.00, s-a urcat în trenul internaţional, îndreptându-se spre Bucureşti.

Fata era îmbrăcată cu o haină gri şi avea un batic pe cap, haine de care s-a schimbat la un moment dat în tren. Poliţiştii erau deja pe urmele fetei. Iulia Ionescu ar fi contactat-o sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe mama ei, cerându-i scuze şi spunându-i că se întoarce acasă.Telefoanele părinţilor au fost interceptate de poliţie, iar atunci când fata a sunat la părinţi, autorităţile au localizat-o.Totuşi, fata a fost identificată iniţial de personalul de pe tren, care a sesizat poliţiştii de la Serviciul Transporturi.

manastirea-dorna-arini
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2014-02-15/Fata-cautata-in-toata-tara-s-a-aflat-la-Manastirea-Adormirea-Maicii-Domnului-din-Dorna-Arini#ixzz2tTLMDY9W


Loading...

Comenteaza acest articol

NU aici a stat ascunsa IULIA IONESCU!

by   1 min
0