Tabu
BEAUTY Slider

Uleiurile coreene esențiale pentru un ten luminos

uleiuri

Brandurile de k-beauty excelează într-o mulțime de domenii: de la produse de curățare și exfoliante până la tonnere și seruri. Produsele coreene de îngrijire a pielii nu se încurcă atunci când  vine vorba de strălucire.

Dar, în timp ce serurile menționate rămân printre cele mai de încredere produse, nu trebuie confundate cu uleiurile faciale. La urma urmei, Coreea nu a creat rutina de piele în zece pași prin condensare. În timp ce fiecare ser este, în general, adaptat pentru a trata o problemă specifică a pielii, de la congestie până la pigmentare, uleiurile faciale sunt toate create cu un scop comun: de a oferi o piele strălucitoare, hidratată, care arată ca și cum ar ține lumina a doi Sori de pe cer.

Așadar, dacă rezultatul menționat mai sus este unul care te interesează (așa cum ar trebui), descoperă cele mai bune uleiuri coreene pentru un ten luminos.

Cel mai versatil ulei coreean conține ulei de semințe de mălai, care poate fi aplicat pe piele, buze și chiar pe capetele despicate ale părului. Un alt produs coreen de îngrijire a tenului care dă un aspect uimitor este uleiul care conține extract de ceai verde și vitamina E.

Uleiul de măceșe presat la rece contribuie cu succes la tratarea pielii îmbătrânite prematur sau a tenului cu probleme. Aplicarea sa continuă ajută efectiv la atenuarea cicatricilor şi ridurilor, precum şi la prevenirea îmbătrânirii, permiţând eliminarea petelor.

ARTICOLE SIMILARE

Machiaj perfect pentru vara: bronze eyes, red lips

realitatea

De ce tocurile înalte nu mai sunt la modă

Andreea Damian

A slabit la 38 kg ca sa semene cu un personaj de desene animate! 11 FOTO

Cum să obții un Red Carpet Look – recomandări machiaj şi coafură

Există o nouă formă de poluare cu plastic care arată exact ca pietrele

Andreea Damian

Criteriile de care femeile și bărbații țin cont atunci când își aleg outfitul sunt diferite, dar surprinzătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu