Home > Agenda > stiri > Ultima dorinta a lui Serban Ionescu – mesaj cutremurator

Ultima dorinta a lui Serban Ionescu – mesaj cutremurator

Din cauza unei căpușe, Șerban Ionescu se confruntă cu o boală cruntă care i-a paralizat o mare parte din corp și care îl împiedică să-și miște mâinile sau picioarele. Într-un interviu luat de Cătălin Măruță, marele actor, imobilizat la pat, în spital, a mărturisit că, dacă suferința îl va răpune, își dorește ca la înmormântarea lui să țină discurs un singur om, Radu Beligan.

 • Într-un interviu luat de Cătălin Măruță și difuzat în exclusivitate la emisiunea ”Happy Hour”, actorul Șerban Ionescu a arătat că, deși se află într-o situație critică, umorul nu l-a părăsit. Printre replici din filme și glumițe, cel care a interpretat impecabil personajul lui Rebreanu, Ion, a mărturisit că, dacă va fi învins de boală, va dori ca la înmormântarea lui să țină discurs un singur om: maestrul Radu Beligan.

  ”La noi teatrul e în reparaţii și le-am spus să-l termine mai repede, ca să aibă unde să mă expună. Aş vrea ca la înmormântarea mea să ţină discurs un singur om, Radu Beligan. Ăsta sunt eu, este umorul negru. Le-am zis, să mă trimiteţi la Augsburg să mor ca Bălcescu, în străinătate”, a glumit marele actor.

  Serban Ionescu a declarat la Happy Hour că nu își poate folosi decât 1% din capacitatea corpului, nu își poate folosi mâinile nici pentru a bea un pahar de apă, lucru banal pentru el până acum.

  ”Sunt de șase, șapte luni în permanență competiție cu boala asta. Eu am luat-o însă ca pe o doamnă îndrăgostită de care nu pot scăpa. Lăsând gluma deoparte, am nevoie de multă răbdare și de capacitate a organismului care să facă față bolii. Nu mă pot ridica. Nu pot să-mi mișc mâinile, nici pentru a-mi face igiena intimă, nici pentru a bea un pahar de apă. Simt că cineva stă în spatele meu cu un pistol și îmi va da la un moment dat startul la o viață liniștită sau la un crepuscul magnetic. Pot să nu mai prind ziua de mâine. Moartea este un accident pe care îl așteptăm din prima zi de când ne naștem”, a mărturisit Șerban Ionescu cu o voce stinsă.

  Tocmai de aceea, cea mai mare dorință a lui este în prezent să poată să-și folosească membrele, să poată bea apă singur și să poată merge.

  Chiar dacă mulți s-ar gândi că persoana care îl ajută în permanență pe Șerban Ionescu este Magda Catone, actorul spune însă că nu este așa.

  “Nu aș atinge subiectul Magda, pentru că se știe foarte bine că avem o relație icebelică. Soția mea a încercat să facă față acestei situații, o depășește această problemă. Mă ajută mama, are 80 de ani, dar ce să facă? Mai sunt și prietenii…”, a mai spus actorul încercând cu greu să glumească și să facă haz de necaz.

  Şerban Ionescu are o paralizie parţială, nu poate să-şi mişte mâinile, stă mai mult în pat şi vorbeşte greu. Toate acestea din cauza unei banale căpușe.

  Articole asemanatoare
  DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară
  La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit
  Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă
  Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”

  Loading...

  2 Responses

  1. cher123

   Cui ii pasa de el , mie nu-mi pasa de el deaia trebuie sa ia bani de la minister pentru boala lui + ca trebuie sa se duca la teatru din cauza lui!!!!!! :(((((((((((((((( grrrrrrrrrrrrrrr

  2. Un om

   Va dorim sa depasiti aceasta etapa grea din viata Dvs., sa invingeti cumplita boala si sa aveti liniste in suflet.

  Comenteaza acest articol

  Ultima dorinta a lui Serban Ionescu – mesaj cutremurator

  by   2 min
  2