Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ultima trăsnaie la modă: sprâncenele în coadă de pește

Dacă ați crezut că le-ați văzut pe toate, vă înșelați. O nouă tendință de frumusețe abundă pe rețelele de socializare. Este vorba despre sprâncenele în formă de coadă de pește, lansate de stilista americană Huda Kattan, un make-up artist de top în Statele Unite.

Artista susţine că nu este nevoie ca sprâncenele să fie rase cu lama pentru a obţine golul dintre linia orizontală şi cea înclinată. Ea recomandă doar penseta pentru a crea acest gol şi a da noua formă sprâncenelor.

Instagramul este locul unde se nasc cele mai bizare trenduri, mai ales când vine vorba de zona de beauty. În ultima perioadă trendurile care apar, în special cele în materie de frumusețe, nu ne mai miră.

La început a fost moda sprâncenelor sub formă de pene. Trendul #FeatherBrows a plecat de la fotografia postată de make-up artista finlandeză Stella Sironen care a distribuit o fotografie cu machiajul ei colorat, holografic, asortat cu sprâncene bine stilizate, cu o cărare pe mijloc pe toată lungimea lor.

Apoi au urmat sprâncenele tip sârmă ghimpată, un alt trend nebunesc de pe Instagram. Athena Paginton este make-up artistul care a dat startul acestui trend ciudat, postând o fotografie în care sprâncenele modelului sunt aranjate cu firele în sus și în jos, imitând exact aspectul de sârmă ghimpată, așa cum spune și ea.

Sprâncenele „Pom de Crăciun” au încheiat lista celor mai șocante modele.  Această mișcare ciudată a fost începută de o utilizatoare Instagram numită Taylor R.

Deși arată ciudat, mii de tinere din întreaga lume adoptă repede această modă fără să mai stea pe gânduri.

ARTICOLE SIMILARE

4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

realitatea

De unde se inspira romanii! Copie si original: EMOTII (3 Sud Est) vs. PASSENGER (Iggy Pop)

realitatea

Melania Trump s-a săturat să fie Prima Doamnă a Americii

Andreea Damian

BIANCA din “Numai iubirea” s-a facut o domnisoara superba! FOTO

Pe el il stie toata tara! Uite cum arata sora lui Mihai Petre!

Primul hotel Louis Vuitton

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu