Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins. Ce a rostit în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns pieptul

Halyna Hutchins, femeia împușcată de actorul Alec Baldwin, a fost auzită rostind ultimele cuvinte chiar după ce fost străpunsă de glonț.

Noi informații au ieșit la iveală, după reconstituirea modului în care s-a petrecut tragicul eveniment în care directorul de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața, iar regizorul de platou Joe Souza a fost rănit.

Incidentul a avut loc pe 21 octombrie. Alec Baldwin a fost văzut punând mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena.

La acel moment, actorul s-a adresat lui Hutchins și celorlalți membri ai echipei de filmare, spunându-le: ”Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Los Angeles Times.

Publicația a realizat o amplă reconstituire a evenimentelor. 14 martori oculari de pe platourile de filmare au fost intervievați, s-au analizat mesaje, email-uri și comunicări interne din cadrul echipei de producție.

Arma pe care Alec Baldwin o avea în mână trebuia să fie încărcată cu gloanțe false și să nu conțină praf de pușcă, cu toate acestea actorul a tras cu un glonț real.

În secunda următoarea pe platouri s-a dezlănțuit haosul și panica. Glonțul pătruns pieptul Halynei și s-a înfipt în umărul regizorului.

„Ce naiba s-a întâmplat?”, a urlat în mod repetat Baldwin. Hutchins, care a fost lovită direct de glonț, a căzut în brațele unui electrician. Sângele îi curgea șiroaie din piept: „Asta n-a fost bine…”, a spus ea.

În spatele ei, Souza, care a fost lovit la umăr după ce glonțul a străbătut corpul lui Hutchins, a țipat: „Ce naiba a fost asta? Arde!”

ARTICOLE SIMILARE

Forever 21 a intrat în faliment. Se închid 350 de magazine din toată lumea, inclusiv din România

Andreea Damian

Descoperire uimitoare. Lipsa gravitației ucide celulele canceroase

Andreea Damian

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Ard „plămânii planetei”. Record de incendii în pădurea amazoniană

Andreea Damian

Facebook Dating se lansează și în România. Cum funcționează aplicația

Andreea Damian

Trucuri simple de beauty pe care le poți face acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu