Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins. Ce a rostit în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns pieptul

Halyna Hutchins, femeia împușcată de actorul Alec Baldwin, a fost auzită rostind ultimele cuvinte chiar după ce fost străpunsă de glonț.

Noi informații au ieșit la iveală, după reconstituirea modului în care s-a petrecut tragicul eveniment în care directorul de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața, iar regizorul de platou Joe Souza a fost rănit.

Incidentul a avut loc pe 21 octombrie. Alec Baldwin a fost văzut punând mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena.

La acel moment, actorul s-a adresat lui Hutchins și celorlalți membri ai echipei de filmare, spunându-le: ”Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Los Angeles Times.

Publicația a realizat o amplă reconstituire a evenimentelor. 14 martori oculari de pe platourile de filmare au fost intervievați, s-au analizat mesaje, email-uri și comunicări interne din cadrul echipei de producție.

Arma pe care Alec Baldwin o avea în mână trebuia să fie încărcată cu gloanțe false și să nu conțină praf de pușcă, cu toate acestea actorul a tras cu un glonț real.

În secunda următoarea pe platouri s-a dezlănțuit haosul și panica. Glonțul pătruns pieptul Halynei și s-a înfipt în umărul regizorului.

„Ce naiba s-a întâmplat?”, a urlat în mod repetat Baldwin. Hutchins, care a fost lovită direct de glonț, a căzut în brațele unui electrician. Sângele îi curgea șiroaie din piept: „Asta n-a fost bine…”, a spus ea.

În spatele ei, Souza, care a fost lovit la umăr după ce glonțul a străbătut corpul lui Hutchins, a țipat: „Ce naiba a fost asta? Arde!”

ARTICOLE SIMILARE

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Nu, porcii nu sunt îngropați de vii în România din cauza pestei porcine

realitatea

Delia, val de critici după ce a cerut bani de la Guvern. Cum le-a răspuns trolilor de pe Internet

Andreea Damian

Prințesa Beatrice, fiica cea mare a prințului Andrew, a născut

Andreea Damian

Ce rochie a purtat Alina Vidican la nunta cu Claude Senhoreti. Cadoul de lux pe care l-a primit (FOTO)

Andreea Damian

Rochia mitică a Madonnei din clipul Material Girl, vândută la licitație

Andreea Damian

Scrie un comentariu