Tabu
LIFESTYLE

UltraOne face curăţenie pentru tine

Curatenia nu este, in general, asociata cu “placere” sau “bucurie”, iar cand prinzi putin timp liber, gandul de a da cu aspiratorul prin casa nu e nici primul si nici cel mai placut care-ti vine in minte. Dar noul UltraOne de la Electrolux, un aspirator super-performant si silentios, face lucrurile mai distractive si mai usoare pentru tine.

UltraOne livreaza ceea ce si numele sau promite: ultra-eficienta. Aspiratorul este unul cu un motor extrem de puternic, dublat de un circuit optimizat al aerului din interior. Mai pune la socoteala faptul ca este extrem de silentios si ai un aliat care te scapa de treaba imediat.

Si ca sa faca lucrurile si mai simple, UltraOne iti afiseaza clar, pe un ecran mare, ce nivel de putere trebuie sa folosesti pentru aspirare. Stabilirea puterii optime de aspirare devine si mai usoara cand ai un maner cu telecomanda. Iar optiunea Auto ajusteaza automat si continuu puterea, in functie de suprafata care trebuie aspirata. Astfel poti sa treci de la covor la parchet fara sa fie nevoie sa schimbi nivelul de putere – UltraOne face asta pentru tine.

ARTICOLE SIMILARE

SANI noi de 1 kg si buze “Angelina Jolie” pentru o romanca! FOTO

Monica Gabor sufera de depresie morbida? Ce mesaj sfasietor i-a dedicat mamei ei!

Geta din «Liceenii» arată senzaţional după 27 de ani de la filmari!

realitatea

Celebritati nascute pe 7 aprilie!

realitatea

Cum sa slabesti dupa sarbatori

realitatea

NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

Scrie un comentariu