Tabu
Image default
LIFESTYLE

UltraOne face curăţenie pentru tine

Curatenia nu este, in general, asociata cu “placere” sau “bucurie”, iar cand prinzi putin timp liber, gandul de a da cu aspiratorul prin casa nu e nici primul si nici cel mai placut care-ti vine in minte. Dar noul UltraOne de la Electrolux, un aspirator super-performant si silentios, face lucrurile mai distractive si mai usoare pentru tine.

UltraOne livreaza ceea ce si numele sau promite: ultra-eficienta. Aspiratorul este unul cu un motor extrem de puternic, dublat de un circuit optimizat al aerului din interior. Mai pune la socoteala faptul ca este extrem de silentios si ai un aliat care te scapa de treaba imediat.

Si ca sa faca lucrurile si mai simple, UltraOne iti afiseaza clar, pe un ecran mare, ce nivel de putere trebuie sa folosesti pentru aspirare. Stabilirea puterii optime de aspirare devine si mai usoara cand ai un maner cu telecomanda. Iar optiunea Auto ajusteaza automat si continuu puterea, in functie de suprafata care trebuie aspirata. Astfel poti sa treci de la covor la parchet fara sa fie nevoie sa schimbi nivelul de putere – UltraOne face asta pentru tine.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

realitatea

A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești

realitatea

Un mare sportiv roman renunta la sotia mai in varsta cu 8 ani pentru eleva mai tanara cu 17!

Alergiile se pot declanșa prin sărut și contact sexual

realitatea

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

Fotbalistul Banel Nicolita si-a botezat fetita!

Scrie un comentariu