Home > Lifestyle > UltraSilencer, aspiratorul care tace si face

UltraSilencer, aspiratorul care tace si face

Cu atat de mult zgomot in jur – la birou, in trafic, in restaurant, linistea devine un lux de care ai vrea sa te poti bucura macar acasa. Aspiratorul UltraSilencer de la Electrolux este eroul care iti poate oferi acest confort – este atat de silentios incat poti aspira in timp ce vorbesti la telefon, cand asculti muzica sau chiar si atunci cand copilul tau doarme.

 

Aspiratorul UltraSilencer este cel mai silentios aspirator de pe piata, cu un nivel de zgomot de doar 68 dB. De la motor si pana la evacuare, acest aspirator este proiectat aerodinamic, iar motorul pluteste in interiorul sau, pentru ca nici macar vibratiile sa nu-ti atinga linistea.

 

UltraSilencer nu este doar deosebit de silentios, ci si extrem de eficient atunci cand vine vorba de curatenie. Datorita periei si furtunelor Aero-Pro, puterea de absorbtie este foarte mare, ceea ce inseamna aspirare puternica pe toate suprafetele. In plus, pentru ca peria este dublu pivotata, o poti manevra cu usurinta si poti atinge cu precizie zonele pe care vrei sa le cureti. Cu aspiratorul UltraSilencer de la Electrolux poti fi linistita si in privinta zgomotului, si a curateniei.      

Articole asemanatoare
4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
MaxiKlasse AEG dă clasă preparatelor
UltraOne face curăţenie pentru tine

Comenteaza acest articol

UltraSilencer, aspiratorul care tace si face

by realitatea   1 min
0