Home > Lifestyle > Stiri > Uma Thurman este noua imagine pentru Calendarul Campari 2014

Uma Thurman este noua imagine pentru Calendarul Campari 2014

Superba actriţă Uma Thurman este vedeta Calendarului Campari 2014, realizat anul acesta de fotograful Koto Bolofo, specializat în fotografie de fashion.

Conceptul celebrului calendar Campari pentru anul 2014 este “Worldwide Celebrations” şi, în fiecare lună, va prezenta prin imagini inedite festivaluri din diferite culturi şi colţuri ale lumii. Uma, care a jucat în rolurile principale din cunoscutele producţii precum “Pulp Fiction” şi “Kill Bill” este în 2014 imaginea calendarului, care le-a avut ca protagoniste în anii anteriori pe actriţele Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich şi Penelope Cruz.

Bob Kunze-Concewitz, CEO Gruppo Campari afirmă: “Aşa cum ne-a obişnuit, Calendarul Campari îşi propune să ofere şi anul acesta imagini inspiraţionale si revigorante. Încă o dată, limitele vor fi împinse la extrem cu scopul de a stimula imaginaţia oamenilor printr-o călătorie lunară de descoperire a sărbătorilor din întreaga lume. Tema nu putea fi una mai potrivită, iar noi suntem nerăbdători să facem public calendarul anului 2014.”

Calendarul Campari este unul dintre cele mai reprezentative calendare artistice din lume. Distribuit în ediţie limitată la nivel internaţional, în doar 9.999 de exemplare, este un produs de colecţie pentru cei care îl primesc şi un tribut adus fotografilor talentaţi de talie mondială, care îi dau viaţă în fiecare an.

Articole asemanatoare
peta
PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală
penelope Cruz
Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!
„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Comenteaza acest articol

Uma Thurman este noua imagine pentru Calendarul Campari 2014

by   1 min
0