Home > Agenda > stiri > UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie

UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie

Noul serial produs de HBO Europe in Romania, UMBRE, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO si pe HBO GO.

Cu o distributie remarcabila si o maniera de filmare neconventionala, UMBRE iese din zona previzibilului si surprinde permanent prin originalitate si autenticitate. Intr-un Bucuresti al contrastelor, personaje bine conturate si complexe dau viata unui scenariu veritabil.

Relu (Serban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o sotie si o viata dubla. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obisnuit. Nimeni nu banuiește ca Relu lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele doua lumi (a familiei si a mafiei) nu stie de existenta celeilalte. Relu reuseste sa tina totul sub control, insa nu pentru multa vreme.

Dupa ce omoara accidental un om, el incearca sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai gaseste o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce in ce mai apasatoare iar minciunile incep sa iasa la suprafata una cate una.

Articole asemanatoare
Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial
HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain
Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional
Premiile Emmy
Game of Thrones, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019

1 Response

  1. Pingback : UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie | Femininne

Comenteaza acest articol

UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie

by   1 min
1