Tabu
CULTURE Slider

Un bărbat din Marea Britanie are un șoricel care îi face curat zilnic în magazie

Autorul misterios al curățeniei dintr-un șopron care aparține unui pensionar de 72 de ani din Marea Britanie a fost prins și nu este o fantomă – așa cum bănuia Stephen Mckears ci un șoricel foarte ordonat.

Bărbatul era nedumerit cum de mizeria din magazia sa cu unelte pentru grădinărit dispărea peste noapte și toate mărunțișurile care-i erau utile în timpul zilei erau frumos așezate la locul lor. După o vreme, Stephen Mckears, în vârstă de 72 de ani, s-a resemnat cu faptul că s-ar putea ca pe lângă casa lui să existe o fantomă foarte ordonată care să nu suporte ca piulițele, șuruburile și alte unelte să zacă dezordonat pe blatul de lucru. Așa că a făcut mai multe teste lăsând intenționat dezordine în urma lui doar pentru a descoperi dimineața că totul era din nou frumos aranjat.

După ce a făcut asta zilnic timp de o lună, vecinul său, Rodney Holbrook, în vârstă de 70 de ani, ușor sceptic cu privire la existența fantomenlor i-a propus să monteze în magazine o cameră de filmat și astfel, cei doi au aflat cine era adevăratul responsabil.

Ei au fost șocați când imaginile au arătat că misteriosul ordonat era de fapt un șoarece mic care își petrecea mai mult de două ore pe noapte curățând magazia. Micul șoricel încerca să ridice chiar și obiectele de două ori mai mari decât el – inclusiv lanțul unui burghiu electric și capătul unui furtun. Stephen i-a pus șoricelului numele Brexit: “L-am numit Brexit pentru că face provizii pentru Brexit.” Vecinul său, Rodney a venit cu propriul nume – Metal Mickey – și a spus că se bucură că a avut ocazia să ajute la dezvăluirea misterului și a putut să-l vadă pe micul rozător în acțiune.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Andreea Damian

Snow Patrol – A Hundred Million Suns

realitatea

Ozana Barabancea, criticată de fani pe rețelele de socializare! Care e motivul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu