Home > Agenda > stiri > Un cadou pentru casa de la Delta Studio

Un cadou pentru casa de la Delta Studio

In acest an, in pragul sarbatorilor de iarna, cand ne dorim in mod special sa daruim ceva celor dragi, Delta Studio propune un cadou inedit.

Cum ar fi daca, in locul lucrurilor pe care ne-am obisnuit sa le daruim si sa le primim in fiecare an, am oferi de aceasta data celor dragi bucuria de putea transforma casa in spatiul visat, printr-o amenjare SMART LUXURY obtinuta in conditii deosebit de avantajoase.

Delta Studio ofera cadou proiectul de amenajare personalizata realizat de echipa sa de arhitecti  de interior si un DISCOUNT DE 20% la  toate produsele din portofoliul sau, folosite in cadrul acestui proiect.

Amenajarea caminului este o experienta creativa incarcata de satisfactii. Ea incepe cu un exercitiu de imaginatie a spatiului visat, iar gustarea in avans a senzatiei de confort si buna dispozitie pe care o inspira aceasta imagine este poate cea mai placuta etapa.

DELTA STUDIO va invita sa o oferiti in dar celor dragi, la pomul de Craciun, sub forma unui voucher, reprezentand o promisiune ca visul va deveni realitate pe parcursul anului care va incepe in curand. Este o promisiune pe care Delta Studio se angajeaza sa o respecte in numele dvs.


Loading...

Comenteaza acest articol

Un cadou pentru casa de la Delta Studio

by   1 min
0