Tabu
Image default
CULTURE Slider

Un câine super deștept își cumpără fursecuri cu o nouă formă de bani – frunzele

Martorii spun că au văzut cum câinele aduce întotdeauna câte o frunză pentru a-și „cumpăra” câte ceva de la magazin.

În ultimii cinci ani, în campusul Institutului de Educație Tehnică Diversificată din Monterrey Casanare a fost găzduit un câine negru care initial nu avea stăpân, pe nume Negro. Era considerat un gardian care supraveghea zona cât timp studenții participă la cursuri. La schimb Negro este îngrijit de conducerea facultății, care îi oferă hrană, apă, atenție și un loc sigur în care să doarmă noaptea. Dar, aparent, câinele a decis că poate să se descurce chiar mai bine folosind aceeași strategie pe care a văzut-o la oameni.

Încet, încet, Negro a devenit conștient că la magazinul mic al campusului se pot obține diverse lucruri bune, inclusiv mici recompense cum ar fi prăjiturile cumpărate de către studenți. Iată decic ă zi, după zi, după zi, Negro a văzut că studenții oferă ceva la schimb pentru altceva și că toată lumea pare să fie părtașă la acest joc nou. Așa că a încercat să se descurce și el la fel. „El mergea des la magazin și se uita ce fac studenții mai exact ca să primească ceva în schimb, de pe rafturi”, a declarat profesoara Angela Garcia Bernal pentru The Dodo. „Apoi, într-o zi, absolut din senin, a apărut cu o frunză în gură, dând fericit din coadă și părând că își dorește un fursec.”

Vânzătorul magazinului a intrat în jocul lui Negro care și-a inventat propria monedă și i-a oferit fursecul în schimbul frunzei așa că Negro s-a prins că strategia lui chiar funcționează. Evident, acum Negro merge și-și “cumpără” zilnic fursecuri contra frunze însă nimeni nu are nimic împotrivă. Super-câinele face asta deja de ani buni. Personalul s-a asigurat că va fi servit mereu doar cu mâncăruri sigure pentru sănătatea sa și îi limitează totuși cumpărăturile la doar o data pe zi pentru ca Negro să nu devină supraponderal plus că, noua monedă chiar crește în copaci deci altfel s-ar putea produce o mini inflație în perimetrul campusului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Celebra cântăreață a îmbrăcat rochia de mireasă la 51 de ani

Andreea Damian

Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Andreea Damian

Ia – Simbol al traditiei portului popular romanesc

realitatea

Ce mănâncă familia regală britanică în ziua de Crăciun

Andreea Damian

Tendințe deco | Piesele pe care parizienii le adoră

Andreea Damian

Giulia & Contracepția de urgență la Club Tabu! Galerie foto

Scrie un comentariu