Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Un cunoscut actor, găsit mort în locuința sa

Ben Unwin, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Home and Away”, a murit săptămâna trecută la vârsta de 41 de ani. Informația a fost confirmată de poliția din New South Wales.

Actorul fusese dat dispărut de familia sa. Unwin a fost găsit fără suflare săptămâna trecută, de polițiști, în locuința sa din Australia, la doar câteva zile după ce și-a aniversat cei 41 de ani. „A fost descoperit trupul unui bărbat de 41 de ani. Moartea nu este considerată suspicioasă”, potrivit unui comunicat transmis de poliție. Cauza decesului este încă necunoscută, scrie The Guardian.

Ben Unwin era cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Jesse McGregor în serialul „Home and Away”, în perioada 1996 – 2000 și 2002 -2005.  În anul 1997, rolul i-a adus o nominalizare la Premiile Logie, echivalentul australian al Premiilor BAFTA sau Emmy.

„Echipa care a lucrat la serial e tristă să afle despre dispariția fostului coleg, Ben Unwin. Ne rugăm acum pentru familia lui Ben”, a transmis un purtător de cuvânt al Channel 7, televiziunea care a transmis serialul.

„Am râs împreună ani întregi la filmări și în localuri, după muncă. Sunt supărată acum, dar promit ca mai târziu să vă povestesc momentele amuzante pe care le-am petrecut împreună. Mereu vei avea un loc special în inima mea”, a scris și fosta sa parteneră din serial Kimberley Cooper pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Oxford English Dictionary a ales mai multe cuvinte care să descrie „un an fără precedent”

Andreea Damian

Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Connor. Prima imagine cu ea în Terminator 6

Andreea Damian

IISUS: Ce inseamna si cum se scrie corect numele

realitatea

„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

Andreea Damian

Specialiștii recomandă să mergi mai des la mare iar motivul te va surprinde

Andreea Damian

Familia lui Dorian Popa se va mări anul acesta

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu