Home > Lifestyle > Un cunoscut cântăreţ şi-a SNOPIT ÎN BĂTAIE logodnica! A lovit-o cu scrumiera si shaorma

Un cunoscut cântăreţ şi-a SNOPIT ÎN BĂTAIE logodnica! A lovit-o cu scrumiera si shaorma

Marius Ivancea, artistul cunoscut sub numele de What’s Up, este protagonistul unui scandal monstru, care s-a lăsat deja cu un dosar penal.

Potrivit reporterilor “Acces direct”, cântăreţul şi-ar fi bătut iubita în cursul zilei de luni, la un local dintr-un cartier bucureştean. Potrivit martorilor, Ivancea a avut o ieşire extrem de violentă, el încercând să-şi lovească logodnica cu o scrumieră. “La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat unul dintre paznicii localului pentru “Acces Direct”.

“Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera, a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul de la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a declarat un alt martor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, What’s Up riscă până la trei ani de închisoare.

Articole asemanatoare
Laurent Tourette aniverseaza 10 ani de activitate in Romania
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014
Alex Velea și What’s Up “au împărțit” garderoba cu David Beckham și George Clooney
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!

2 Responses

Comenteaza acest articol

Un cunoscut cântăreţ şi-a SNOPIT ÎN BĂTAIE logodnica! A lovit-o cu scrumiera si shaorma

by   1 min
2