Home > Lifestyle > Un cuplu din showbiz e intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual!

Un cuplu din showbiz e intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual!

S-au casatorit in urma cu doar cateva luni si par unul dintre cele mai fericite cupluri. Si, desi multi s-ar fi asteptat ca cei doi sa-si doreasca sa devina parinti cat mai repede, iata ca acest lucru nu se va intampla, prea curand.

Oana si Ionut Atodiresei au facut nunta mare in luna octombrie a anului trecut si, in pofida faptului ca sportivul nu se prea intelege cu soacra, el si sotia chiar reprezinta un cuplu inchegat. Iar reporterii CANCAN.ro au aflat detalii incendiare legate de viata lor intima, cei doi avand o optiune sexuala prea putin cunoscuta in Romania, insa practicata de multi, in strainatate.

ionut 2

Astfe se pare ca Oana si Ionut au aderat la o secta care interzice finalizarea actului sexual, cunoscuta sub numele de gnoza. Iar cei doi sunt practicanti activi si, potrivit surselor noastre, frecventeaza cursurile de initiere cu sfintenie, respectiv o data pe saptamana, pentru asta fiind nevoiti sa se deplaseze la Ploiesti.

Modul in care percep cei care au aderat la gnoza actul sexual este complet impotriva procrearii. Mai precis, actul sexual are drept scop “transmutarea energiilor sexuale catre creier”, iar asta se intampla numai in conditiile in care ambii parteneri se abtin de la finalizarea actului. Barbatul nu trebuie sa ejaculeze, iar femeia nu trebuie sa aiba orgasm. Dar tactica nu se opreste aici. Partenerii trebuie sa spuna rugaciuni in timpul actului sexual care sa-i ajute sa canalizeze aceasta energie catre creier.


Comenteaza acest articol

Un cuplu din showbiz e intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual!

by   1 min
0