Home > Fashion > Un designer român a creat rochia de divorţ! Foto!

Un designer român a creat rochia de divorţ! Foto!

Dacă vă făceaţi griji că nu ştiţi ce e potrivit să purtaţi în ziua în care divorţaţi, iată că designerul Sivia Terziu promite să vă rezolve această dilemă.

Astfel, după ce a făcut turul capitalelor modei, şi-a lansat o colecţie unică, gata să acapereze toate topurile designerilor sofisticaţi. Mai mult de atât, Silvia şi-a etalat în cadrul unei prezentări de modă o rochie sofisticată din 3.400 de perle veritabile, cusute manual, pentru celebra Lady Gaga. După această reuşită, aceasta şi-a propus să scoată pe piaţă un produs absolut necesar, după spusele ei: rochia de divorţ.

Aşadar, în cadrul festivalului de modă, Bucharest Fashion Week, aceasta şi-a prezentat noua colecţie care include şi cea mai nouă creaţie a sa: rochia de divorţ.

Silvia argumentează că ideea aceasta i-a venit după ce a realizat că acest obicet vestimentar va ajuta multe femei aflate în dificultate: “Tinand cont ca exista rochie de mireasa ce are codurile ei, si se poarta si in amiaza mare, acum prezint si rochia de divort!! In ultima vreme 40% dintre cuplurile casatorite divorteaza, deci, clar este nevoie de o tinuta de acest gen! Va astept pe 1 Decembrie la Fashion  Week sa vedeti cum arata rochia de divort, dar si noua mea colectie!”, a declarat designerul Silvia Terziu.

Articole asemanatoare
Cărțile autorilor clasici (dar neutri) au ajuns decor de 5 stele
Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine
Virgil Abloh, prietenul lui Kanye West a fost angajat de Louis Vuitton
Piese cool pentru femei în toamna-iarna anului 2017

Loading...

Comenteaza acest articol

Un designer român a creat rochia de divorţ! Foto!

by   1 min
0