Tabu
Image default
FASHIONSlider

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Un designer de modă din Indonezia a pus spre vânzare o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil. Potrivit creatorului de modă, coloana vertebrală a fost adusă legal de la o companie din Canada.

Geanta realizată de Arnold Putra ar fi fost scoasă la vânzare din 2016 pentru 5.000 de euro, însă a stârnit controverse în urma unei postări de pe Instagram, care a devenit virală. Poza a fost însoțită de descrierea „Geantă făcută din limbă aligator. Mâner din coloana vertebrală a unui copil care avea osteoporoză”. Designerul de modă a spus că acel cont de Instagram nu îi aparține, dar a recunoscut că a „contribuit” la articolul poză.

Doi medici osteopozi au confirmat „materialul” din care este lucrată geanta, în ciuda faptului că designerul nu a recunoscut că este într-adevăr vorba de coloana unui copil. Postarea a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Creatorul de modă a răspuns criticilor declarând că este legal să cumperi fragmente osoase donate pentru știință, informează NY Post.

A spus de asemenea că vânzarea oaselor umane este legală în mai multe state americane și în unele țări, inclusiv Canada. „Critica primită face parte din procesul creativ”, susține designerul.

ARTICOLE SIMILARE

Sfântul Valentin te prinde singură? Câte poți face în această zi!

Andreea Damian

John Travolta, reacție emoționantă după moartea Oliviei Newton-John

Andreea Damian

TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA DE TOAMNA 2014 ‚‚TECH TRADITION’’

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

Tabu Tabu

Style X a scos la vanzare colectia limitata de tricouri semnata de marii designeri

realitatea

Cine este Denis Roabeş, noul antrenor de la Vocea României

Andreea Damian

Scrie un comentariu