Tabu
Image default
FASHIONSlider

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Un designer de modă din Indonezia a pus spre vânzare o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil. Potrivit creatorului de modă, coloana vertebrală a fost adusă legal de la o companie din Canada.

Geanta realizată de Arnold Putra ar fi fost scoasă la vânzare din 2016 pentru 5.000 de euro, însă a stârnit controverse în urma unei postări de pe Instagram, care a devenit virală. Poza a fost însoțită de descrierea „Geantă făcută din limbă aligator. Mâner din coloana vertebrală a unui copil care avea osteoporoză”. Designerul de modă a spus că acel cont de Instagram nu îi aparține, dar a recunoscut că a „contribuit” la articolul poză.

Doi medici osteopozi au confirmat „materialul” din care este lucrată geanta, în ciuda faptului că designerul nu a recunoscut că este într-adevăr vorba de coloana unui copil. Postarea a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Creatorul de modă a răspuns criticilor declarând că este legal să cumperi fragmente osoase donate pentru știință, informează NY Post.

A spus de asemenea că vânzarea oaselor umane este legală în mai multe state americane și în unele țări, inclusiv Canada. „Critica primită face parte din procesul creativ”, susține designerul.

ARTICOLE SIMILARE

Testamentul lui Kirk Douglas a fost citit. Surpriză! Cui i-a lăsat impresionanta avere?

Andreea Damian

Street fashion: Silvia

realitatea

Care este legătura dintre Volodimir Zelenski și gemenele de la Indiggo – VIDEO

Andreea Damian

Nu-ți place să alergi? Trei tipuri de mers pentru a-ți antrena mușchii

Andreea Damian

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Rochia cu 50 de fețe!

Scrie un comentariu