Tabu
FASHION Slider

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

geantă

Un designer de modă din Indonezia a pus spre vânzare o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil. Potrivit creatorului de modă, coloana vertebrală a fost adusă legal de la o companie din Canada.

Geanta realizată de Arnold Putra ar fi fost scoasă la vânzare din 2016 pentru 5.000 de euro, însă a stârnit controverse în urma unei postări de pe Instagram, care a devenit virală. Poza a fost însoțită de descrierea „Geantă făcută din limbă aligator. Mâner din coloana vertebrală a unui copil care avea osteoporoză”. Designerul de modă a spus că acel cont de Instagram nu îi aparține, dar a recunoscut că a „contribuit” la articolul poză.

Doi medici osteopozi au confirmat „materialul” din care este lucrată geanta, în ciuda faptului că designerul nu a recunoscut că este într-adevăr vorba de coloana unui copil. Postarea a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Creatorul de modă a răspuns criticilor declarând că este legal să cumperi fragmente osoase donate pentru știință, informează NY Post.

A spus de asemenea că vânzarea oaselor umane este legală în mai multe state americane și în unele țări, inclusiv Canada. „Critica primită face parte din procesul creativ”, susține designerul.

ARTICOLE SIMILARE

Forever 21 a intrat în faliment. Se închid 350 de magazine din toată lumea, inclusiv din România

Andreea Damian

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Andreea Damian

Adriana

realitatea

Baby Green – Noua colectie Carmen Emanuela Popa

realitatea

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

realitatea

Doliu la Hollywood! A murit Kelly Preston, soția lui John Travolta

Andreea Damian

Scrie un comentariu