Home > Fashion > Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris

Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris

Sewelô, un diamant de 1.758 de carate, deținut de marca de lux, este cel de-al doilea cel mai mare diamant neșlefuit din lume.

Sewelô, care înseamnă „descoperire rară” și este expus în magazinul lui Louis Vuitton din Place Vendôme, Paris. Brandul deținut LVMH, care a anunțat săptămâna trecută că este noul proprietar al Sewelô, a afișat piatra prețiosă neagră la magazinul său Place Vendôme din Paris. Compania nu a dezvăluit cât a plătit pentru diamant, care este la fel de mare cât o minge de tenis și acoperit cu carbon.

Sewelô a fost descoperit în Botswana anul trecut. Acesta va fi tăiat în mai multe bucăți și va fi transformat într-o colecție de bijuterii fine, potrivit Lucara, o companie din Canada care deține mina unde a fost găsită piatra. Louis Vuitton, mai degrabă cunoscut pentru gențile sale, a intrat pe piața de bijuterii fine în 2012, unde concurează cu Bulgari, deținut de asemenea de LVMH, și Cartier care aparține Richemont. Bijutierii cei mai renunmiți își expun produsele în capitala Franței în timpul săptămânii modei haute couture.

Sewelô stă cuminte și îngrozitor de scump în vitrină

Bijuteriile au devenit una dintre diviziile cu cea mai rapidă creștere în sectorul bunurilor de lux, stimulând achiziționarea LVMH a brandului american Tiffany, pentru suma de 16,2 miliarde de lei, anul trecut. Kering, proprietarul Gucci, a anunțat încă de anul trecut că va intra pe piața bijuteriilor de înaltă calitate.

Articole asemanatoare
cinema
Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă
louis vuitton
Coadă la Louis Vuitton în centrul Vienei, după redeschiderea magazinelor VIDEO
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Louis Vuitton
Louis Vuitton face un pas în afara modei și deschide primul restaurant

Comenteaza acest articol

Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris

by realitatea   1 min
0