Tabu
CULTURE Slider

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

Documentarul despre Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

Văduva lui Cornell, Vicky, este, de asemenea, unul dintre producătorii filmului documentar despre viața vocalistului Soundgarden și Audioslave – Chris Cornell.

Cornell a cântat cu Soundgarden, din 1984, până când s-au despărțit în 1997. El a ajuns apoi în Audioslave alături de câțiva dintre membri Rage Against the Machine, înainte ca Soundgarden să se reunească din nou, în 2011. Trupa se afla în mijlocul unui turneu atunci când, în data de 18 mai 2017, Cornell s-a sinucis după un concert în Detroit.

În ianuarie, Vicky Cornell și câțiva dintre alți cântăreți de grunge, printre care Stone Gossard (Pearl Jam) și Jeff Ament, au susținut un concert de strângere de fonduri “Eu sunt autostrada: un tribute pentru Chris Cornell” la Forum, în Los Angeles. Printre invitați au fost: Miley Cyrus, Foo Fighters, Metallica, Brandi Carlile și Chris Stapleton. La concert a apărut și Brad Pitt.

Cornell a primit 16 nominalizări la premiile Grammy pe tot parcursul carierei sale. El a câștigat trei premii: cel mai bun spectacol de metal pentru “Spoonman” și cea mai bună interpretare hard rock pentru “Black Hole Sun”.

Ultimul film al lui Berg a fost “Mile 22”, cu Mark Wahlberg. Următorul este “Wonderland”, a cincea colaborare cu Wahlberg.

 

ARTICOLE SIMILARE

În ce țară a fugit Mihai Trăistariu și de ce

Tabu Tabu

Cupluri celebre care au trecut testul timpului

Andreea Damian

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Tabu Tabu

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Andreea Damian

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei

Scrie un comentariu