Tabu
CULTURE Slider

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

Documentarul despre Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

Văduva lui Cornell, Vicky, este, de asemenea, unul dintre producătorii filmului documentar despre viața vocalistului Soundgarden și Audioslave – Chris Cornell.

Cornell a cântat cu Soundgarden, din 1984, până când s-au despărțit în 1997. El a ajuns apoi în Audioslave alături de câțiva dintre membri Rage Against the Machine, înainte ca Soundgarden să se reunească din nou, în 2011. Trupa se afla în mijlocul unui turneu atunci când, în data de 18 mai 2017, Cornell s-a sinucis după un concert în Detroit.

În ianuarie, Vicky Cornell și câțiva dintre alți cântăreți de grunge, printre care Stone Gossard (Pearl Jam) și Jeff Ament, au susținut un concert de strângere de fonduri “Eu sunt autostrada: un tribute pentru Chris Cornell” la Forum, în Los Angeles. Printre invitați au fost: Miley Cyrus, Foo Fighters, Metallica, Brandi Carlile și Chris Stapleton. La concert a apărut și Brad Pitt.

Cornell a primit 16 nominalizări la premiile Grammy pe tot parcursul carierei sale. El a câștigat trei premii: cel mai bun spectacol de metal pentru “Spoonman” și cea mai bună interpretare hard rock pentru “Black Hole Sun”.

Ultimul film al lui Berg a fost “Mile 22”, cu Mark Wahlberg. Următorul este “Wonderland”, a cincea colaborare cu Wahlberg.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cinci suplimente alimentare pe care trebuie să le iei împreună ca să le sporești eficiența

Andreea Damian

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Clip violent interzis de televiziunile din Romania! Rezisti sa-l vezi?

Top 7 filme de actiune 2016

realitatea

Piata imobiliara din Romania revine in forta dupa recesiune – In 2016 s-a inregistrat un record istoric!

realitatea

Scrie un comentariu