Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Fotomodelul australian Bridget Malcolm a vorbit despre probleme de sănătate cauzate de tulburările de alimentație.

Tânăra de 27 de ani care a defilat și pentru Victoria’s Secret s-a luptat timp de 10 ani cu anorexia pe care cu greu a învins-o. Bridget a recunoscut că s-a înfometat, obicei care i-a distrus sănătate.

Bridget Malcolm

Blonda a făcut niște mărturisiri care ar trebui să îngrijoreze orice tânără care vrea să arate bine. Într-o postare sinceră pe site-ul ei Life In ED Recovery, Bridget Malcolm a dezvăluit că a rămas cu probleme grave de sănătate. „Am probleme reale cu hormonii, precum și unele leziuni corporale care nu se vor vindeca niciodată”, a scris ea. „Nu digerez bine alimentele și nici nu tolerez anumite alimente.” De asemenea, îi cade foarte mult părul, din cauza carenţelor.

Fostul îngeraș nu acuză însă pe nimeni pentru problemele ei de sănătate. Deși se recuperează, Bridget a recunoscut că duce o luptă în fiecare zi. „În fiecare zi mă trezesc și fac lucrurile pe care trebuie să le fac ca să rămân sănătoasă. Duc o luptă cu creierul meu, care îmi spune să mă abțin de la mâncare”, a mai scris ea.

Ca atare, refuză să se angajeze în discuții despre mâncare, aspect fizic sau diete, pentru că știe că poate recidiva.

Bridget Malcolm și-a cerut scuze anul trecut pentru promovarea obiceiurilor alimentare nesănătoase. „Aș dori să recunosc și să îmi cer scuze pentru unele dintre lucrurile despre care am scris și despre care am vorbit în ultimii doi ani”, a scris ea pe blogul ei. „Am crezut cu adevărat că fac ceea ce trebuie pentru sănătatea mea. Știu acum că eram complet afectată de dismorfia corporale și chiar mă îngrijorează că nu am fost conștientă de asta”.

Bridget Malcolm este cel mai bine cunoscută pentru aparițiile sale la Victoria’s Secret Fashion Show. A defilat însă şi pentru Ralph Lauren și Stella McCartney.

 

ARTICOLE SIMILARE

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Șarmul discret al cadoului de curtoazie

Ciocîrlan

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Tabu Tabu

Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă și au postat pe Twitter o imagine cu gemenii

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee

Andreea Damian

2 comentarii

Îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani - Stiri eZZ 22 August 2019 at 2:38

[…] Cum arată îngerașul Victoria’s Secret, pe TABU.RO […]

Răspunde
Îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani – RO-Stiri.com 22 August 2019 at 4:18

[…] Cum arată îngerașul Victoria’s Secret, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu