Tabu
FASHION Slider

Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

chanel

Natalie Westling, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat de la New York la Los Angeles pentru a deveni bărbat, după ce mai bine de 10 ani s-a luptat cu depresia și anxietatea. „Simt că am purtat o mască întreaga mea viață”, a declarat ea (sau el) pentru CNN. „Odată ce am dat jos acea mască, am fost eu în cele din urmă…”.

După ani de zile în care a luat medicamente pentru a-și rezolva probleme de sănătate mintală, Natalie a luat decizia, în aprilie anul trecut să înceapă tranziția de la femeie la bărbat.

Înainte de a începe transformarea, Natalie a fost un fotomodel de succes. Și-a început cariera la vârsta de 16 ani, iar în 2013, aceasta își făcea debutul pe catwalk pentru casa de modă Marc Jacobs. După aceea, tânăra a defilat pentru faimoși creatori de modă (Versace, Dior, Chanel). A apărut chiar și în paginile celebrei reviste de modă Vogue.

Dar, imediat după prezentarea colecției Louis Vuitton, în octombrie 2018, de la Săptămâna Modei din Paris, modelul a început să ia testosteron. Natalie și-a tăiat buclele roșcate, vocea i s-a îngroșat și s-a îngrășat aproximativ 9 kilograme în ultimele șase luni. Natalie a devenit Nathan și se consideră o persoană transgender.

El a spus pentru CNN că atunci când se privește în oglindă, vede o „versiune masculină” a lui Natalie. Acesta a dezvăluit pentru Daily Mail planurile sale de a se supune unei intervenții chirurgicale pentru a-și tăia sânii și a-și remodela pieptul.

A vorbit de asemenea despre decizia de a reveni la New York, unde îți continuă cariera de model, dar sub numele de Nathan, fiind impresariat de The Society Management (unde le are pe Adriana Lima și Kendall Jenner drept colege).

 

ARTICOLE SIMILARE

Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard

Dora Constantinovici

Brand-ul romanesc Chotronette pe catwalk in Sydney

realitatea

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Andreea Damian

Afla cum poti realiza un machiaj pentru ochii albastri

realitatea

You Dance! You Fly! You Play! la Airfield Festival

realitatea

Scarlett Johansson pozează pentru noua campanie Dolce & Gabanna

realitatea

1 comentariu

Fotomodelul de succes care s-a transformat în bărbat și și-a schimbat numele – RO-Stiri.com 26 March 2019 at 18:47

[…] Fotomodelul de succes care s-a transformat în bărbat și și-a schimbat numele, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu