Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm

Gisele Bündchen tocmai a recunoscut că și-a făcut un implant mamar după ce a înțărcat copiii, dar regretă mult acum. Dezvăluirile le-a făcut recent într-un interviu pe care l-a acordat revistei People.

Evident, „meseria” de mamă vine la pachet cu o serie de sacrificii. Dar când te numești Gisele Bündchen și ești ditamai fotomodelul, neapărat trebuie să corectezi ceva la corpul tău. Sarcinile și alăptarea celor doi copii (n.r. mai mult de 18 luni fiecare) pe care îi are cu sportivul Tom Brady și-au pus amprenta asupra trupului ei. De aceea, a decis să se lase pe mâna chirurgilor esteticieni.

„Am fost întodeauna lăudată pentru corpul meu și m-am simțit ca și cum oamenii aveau așteptări de la mine, pe care nu le puteam oferi. M-am simțit foarte vulnerabilă, pentru că pot face exerciții fizice, pot să mănânc sănătos, dar nu pot schimba faptul că amândoi copiii mei au preferat mai mult sânul stâng, decât pe cel drept. Tot ce am vrut a fost ca ei să fie egali și ca oamenii să înceteze să mai comenteze”, a declarat supermodelul în vârstă de 38 de ani revistei People.

https://www.instagram.com/p/Bifm_NrlFwU/?utm_source=ig_embed

Operația de mărire a sânilor a avut loc în 2015. Toate detaliile intervenției apar în noua sa carte „ Lessons: My Path to a Meaningful Life”. Deși a dorit să-și corecteze sânii modificați după alăptare, Gisele regretă enorm că și-a pus silicoane.

„Când m-am trezit, am fost ceva de genul: Ce am făcut?! Am simțit că trăiesc într-un corp pe care nu îl recunosc. Primul an am purtat mai mult haine largi pentru că nu mă simțeam confortabil”, spune ea.

Dar soțul ei niciodată nu i-a reproșat că și-a făcut mărirea de sân ba chiar a susținut-o să treacă peste toate clipele grele. „El mi-a zis doar că <<Te iubesc oricum>> și m-am simțit frumoasă. Aceasta a fost cu siguranță o altă lecție: Ceea ce nu te omoară te face mai puternic. Dar mi-aș fi dorit să învăț asta într-o altă manieră”, a dezvăluit fostul fotomodel Victoria’s Secret.

În 2013, o fotografie cu ea alăptându-și copila de câteva luni în timpul pregătirilor pentru pregătirilor pentru o ședință foto a isterizat internetul. „Ce m-aș face fără această echipă de înfrumusețare după 15 ore de zbor și doar 3 ore de somn #multifuncțională #măpregătesc”, a fost mesajul care însoțea imaginea.

https://www.instagram.com/p/hvz4wzntH_/?utm_source=ig_embed

ARTICOLE SIMILARE

OSCAR 2022 | Cele mai bune momente de frumusețe

Andreea Damian

Acest tip de cancer va putea fi eradicat complet în majoritatea țărilor până în 2100

Andreea Damian

Nicole Kidman şi-a făcut curaj şi a vorbit despre o dramă sfâşietoare

Andreea Damian

Costumele din „Prietenii tăi (Friends)” vor fi scoase la licitație pentru o cauză LGBTQ

realitatea

Ioana Ginghină, sufocată de probleme în ultimele zile

Tabu Tabu

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu