Tabu
Slider

Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

hotel

De Ziua Îndrăgostiților din acest an vă puteți delecta amândoi cu un meniu aparte, un cocktail rafinat la un restaurant de top, o vacanță exotică sau la schi. Dar pentru cei obosiți de astfel de „clișee romantice”, Hotelul Zed din Columbia Britanică (Canada) are o alternativă pentru această zi. Oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii.

Hotelul, cu locații în Victoria și Kelowna, are o ofertă specială de patru ore pe 14 februarie, aceeași din ultimii cinci ani. Cuplurile se pot caza între orele 10 și 14:00. Tarifele încep de la 59 de dolari canadieni. În acest timp se pot bucura de cazare și de serviciile localului.

Iar dacă în următoarele nouă luni cuplurile aduc pe lume un bebeluș atunci vor câștiga o ședere gratuită la Hotel Zed la alegerea lor pentru următorii 18 ani.

Mandy Farmer, directorul hotelului Zed, a venit cu ideea încăd de când copiii ei erau mici și se chinuia să găsească timp de calitate, fără copii, cu soțul ei. Perspectiva unei escapade romantice pe 14 februarie a fost mai atrăgătoare pentru ea decât un buchet de trandafiri sau o cutie de bomboane de ciocolată, așa că a pus în practică ideea sa.

„Nu cred că vom convinge pe cineva care nu se gândește să aibă un copil. Dar dacă sunteți serioși și vă doriți extinderea familiei, de ce nu ați încerca?”, a precizat Mandy Farmer, pentru CNN.

Reprezentanții Hotelului Zed susțin că promoția este deschisă tuturor, indiferent de identitatea de gen, expresia sau orientarea sexuală. Acest lucru înseamnă că cuplurile pot câștiga încă premiul prin surogat sau adopție.

ARTICOLE SIMILARE

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Andreea Damian

Genele false sunt mai atrăgătoare dacă ți le desenezi singură

Andreea Damian

Drama trăită de Lili Sandu! Vestea teribilă pe care i-au dat-o medicii

Tabu Tabu

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Andreea Damian

Noi reguli pentru a mânca sănătos pe care orice femeie ar trebui să le urmeze

Andreea Damian

Menaj a trois pe termen lung: Eu, tu si tinutele mele

realitatea

Scrie un comentariu