Home > Sex-Relatii > Dragoste > Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

hotel

De Ziua Îndrăgostiților din acest an vă puteți delecta amândoi cu un meniu aparte, un cocktail rafinat la un restaurant de top, o vacanță exotică sau la schi. Dar pentru cei obosiți de astfel de „clișee romantice”, Hotelul Zed din Columbia Britanică (Canada) are o alternativă pentru această zi. Oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii.

Hotelul, cu locații în Victoria și Kelowna, are o ofertă specială de patru ore pe 14 februarie, aceeași din ultimii cinci ani. Cuplurile se pot caza între orele 10 și 14:00. Tarifele încep de la 59 de dolari canadieni. În acest timp se pot bucura de cazare și de serviciile localului.

Iar dacă în următoarele nouă luni cuplurile aduc pe lume un bebeluș atunci vor câștiga o ședere gratuită la Hotel Zed la alegerea lor pentru următorii 18 ani.

Mandy Farmer, directorul hotelului Zed, a venit cu ideea încăd de când copiii ei erau mici și se chinuia să găsească timp de calitate, fără copii, cu soțul ei. Perspectiva unei escapade romantice pe 14 februarie a fost mai atrăgătoare pentru ea decât un buchet de trandafiri sau o cutie de bomboane de ciocolată, așa că a pus în practică ideea sa.

„Nu cred că vom convinge pe cineva care nu se gândește să aibă un copil. Dar dacă sunteți serioși și vă doriți extinderea familiei, de ce nu ați încerca?”, a precizat Mandy Farmer, pentru CNN.

Reprezentanții Hotelului Zed susțin că promoția este deschisă tuturor, indiferent de identitatea de gen, expresia sau orientarea sexuală. Acest lucru înseamnă că cuplurile pot câștiga încă premiul prin surogat sau adopție.

Articole asemanatoare
Mesaje de Valentine’s Day. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor
Ziua Îndrăgostiților
Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?
coafuri
Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice
david Beckham
David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

Comenteaza acest articol

Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

by Andreea Damian   1 min
0