Home > Sex-Relatii > Un job tabu cu venituri consistente

Un job tabu cu venituri consistente

Interviu cu una dintre fetele care fac masaj erotic intr-un cunoscut salon din Bucuresti

In Romania exista numeroase job-uri dedicate sexului feminin care astazi nu mai exista, insa sunt si job-uri noi, de-a dreptul tabu, care iau amploare. Prezenta saloanelor de masaj erotic din Bucuresti nu mai reprezinta o noutate, astfel ca tinere si frumoase domnisoare candideaza pentru un job unde pot practica arta masajului erotic. Dat fiind ca este un subiect pus dupa perdea, fara raspunsuri clare, de cele mai multe ori confruntandu-se cu prejudecati, am hotarat sa mergem la sursa si sa aflam chiar de la una dintre fetele care practica masaj erotic intr-un cunoscut salon din Bucuresti, ce ar trebui sa stie o tanara care vrea sa obtina un job in aceasta sfera.

Reporter: Ce te-a determinat sa alegi ca job practica masajului erotic?

Mia: Lipsa unui venit liniar care sa imi satisfaca nevoile zilnice. Studiez medicina , cursurile de zi nu imi permit sa am un job de la 09.00 la 17.00. Materia este multa si dificila, efortul intelectual mare, ceea ce m-a facut sa ma orientez catre un job cu program flexibil, remunerat  bine. Astfel imi continui studiile si totodata reusesc sa imi asigur traiul zilnic.

R: Cum s-a derulat procesul de recrutare? Care au fost criteriile de selectie si de ce crezi ca te-au ales pe tine in detrimentul celorlalte fete concurente?

M: Grea intrebare! Criteriile de selectie vizau valorile si principiile personale. Integritatea era unul din ele. Dat fiind faptul ca este vorba de un job atipic pentru omul obisnuit, este aproape imposibil sa te gandesti ca s-ar pune valoare pe integritate. Bineinteles, ai nevoie de cursuri riguroase de masaj somatic, terapeutic, sa devii un expert in relaxare, sa vorbesti asertiv, sa cunosti limbi straine, sa fii politicos si sa te adaptezi culturilor oaspetilor, sa empatizezi si sa nu emiti judecati. 

Oaspetii nostri au nevoie de ascultare, de intelegere, factorul psihologic este primordial, masajul adiacent.

R: Masajul erotic implica si masajul terapeutic. Trebuie sa ai diploma care sa ateste acest lucru? Este diploma obligatorie pentru a intra in echipa de fete a unui salon erotic?

M: Da, absolvirea cursurilor de masaj este una dintre cerinte.

R: Ai avut curaj sa le spui parintilor de jobul tau? Dar prietenelor?

M: Este o intrebare buna. Eu am o relatie deschisa bazata pe incredere cu mama. Da, ea stie unde lucrez si ce presupune jobul meu. Tata, insa nu. Prietenele  mele apropiate au fost sceptice la inceput, nu stiau ce sa creada, pana au venit sa vada despre ce este vorba, una dintre ele s-a si angajat ulterior pe acelasi post.

R: Iti poti face un iubit, dat fiind ca faci masaj erotic, dat fiind si programul tau de noapte?

M: Personal nu am timp de iubit. Ma impart intre, scoala, cabinet si salon. Insa o parte dintre colegele mele au iubit. Multe joburi presupun si program de noapte, asta nu ne impriedica sa avem iubiti sau familii.

R: In aceasta arie de activitate este ca in modelling sau fotbal, dupa o anumita varsta nu mai poti avea acest job. Te-ai gandit ce vei face atunci?

M: Da, bineinteles, dupa terminarea specializarii, a masterului, imi doresc sa imi deschid propriul cabinet medical.  Pana atunci pot lucra intr-o clinica privata.

R: Ce ai sfatui-o pe o tanara care doreste sa faca masaj erotic intr-un salon de lux?

M: Anterior m-ai intrebat de procesul de recrutare al salonului si de criteriile de selectie. Cand ai decis sa alegi masajul erotic ca job, trebuie sa faci cercetare de piata. Sa vezi ce saloane exista in oras, sa afli ce reputatie au, daca sunt intr-adevar saloane de masaj erotic. O mare parte din informatii o poti afla de pe forumuri, iar o alta direct de la angajator. 

R: Consideri ca este cu putinta din punct de vedere al timpului, al solicitarii, al efortului, sa urmezi cursurile unei facultati la zi si in acelasi timp sa practici masajul erotic intr-un salon?

M:  Da, categoric, sunt exemplul perfect.

R: Stim ca salariul este confidential, spune-ne insa daca suma de bani pe care o castigi iti permite sa iti cumperi mult mai multe lucruri si mai scumpe decat ce observi in jur la prietenele tale de aceeasi varsta. Care este cea mai costisitoare achizitie cu care te poti mandri (fie ea ceas sau geanta de firma)?

M: Banii pe care ii castig imi permit sa traiesc decent, sa urmez o facultate, sa imi satisfac nevoile zilnice. Hainele pe care le port nu poarta vreun mare brand. Nu ma pot mandri cu achizitii costisitoare, insa nu am grija zilei de maine.

R: Unde ti-ai facut ultima vacanta?

M: Am fost in Croatia patru zile.

R: Simti nevoia sa punctezi ceva ce nu s-a mentionat in acest interviu?

M: Da. Consider ca masajul erotic te ajuta pe termen scurt sa iti indeplinesti visuri pe termen lung.

Interviul a fost realizat cu una dintre fetele unui cunoscut salon de masaj erotic din nordul capitalei. Ii multumim pentru timpul alocat si pentru cooperare.

Sursa foto: Mingle2.com


Articole asemanatoare
Ti-ai pierdut slujba de curand? – Afla cum trebuie sa reactionezi pentru a-ti reveni
4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat
Top 5 cele mai profitabile joburi de vara pentru fetele nonconformiste
Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Comenteaza acest articol

Un job tabu cu venituri consistente

by redactia   3 min
0