Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

victoria's secret

Rosie Huntington-Whiteley nu mai dorește să prezinte lenjerie intimă pentru compania Victoria’s Secret. Manechinul de 31 de ani a încheiat colaborarea cu faimoasa casă de lenjerie intimă deoarece are de gând să pornească propria afacere.

Iubita actorului Jason Statham a discutat într-o emisiune de radio despre motivele care au determinat-o să renunțe la aripile de îngeraș Victoria’s Secret. Se pare că Rosie Huntington-Whiteley e mai hotărâtă ca oricând să-și lanseze propria linie de beauty, Rose Inc.

Ea urmează astfel noua direcție generală, după Gwen Stefani, Kim Kardashian, Kylie Jenner, J. Lo, Rihanna și Lady Gaga, care dețin deja colecții de cosmetice. Ar trebui să ne așteptăm la un adevărat deliciu cosmetic dedicat generației millennials, care se traduce prin blush-uri în nuanțe îndrăznețe, rujuri nude sau, la polul opus, intense sau farduri de pleoape într-o cromatică jucăușă. Se pare că linia este realizată în colaborare cu make-up artistul Patrick Ta.

„Întotdeauna am fost atât de conștientă de faptul că modelingul va dura foarte puțin”, a explicat Rosie. „Îmi amintesc de unul dintre primii mei agenți care mi-a spus: <<Știi, ar trebui să strângi bani pentru că îți vei încheia cariera când vei avea 27 de ani>>. Am 31. Este cu siguranță diferit față de perioada când aveam 25 de ani, dar e diferit într-un mod bun (…) Am vrut să fac ceva de una singură”, a continuat modelul.

E posibil să nu o mai vedem pe Rosie Huntington-Whiteley pe podium, dar ea nu exclude posibilitatea ca fiul ei în vârstă de 1 an, Jack, să urmeze o carieră de model.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

Pantofi și cizme pentru 2009

realitatea

Cadoul de nuntă spectaculos pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit nepotului ei

Andreea Damian

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

BIEN SAVVY Bridal Sale

Scrie un comentariu