Home > Fashion > Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

victoria's secret

Rosie Huntington-Whiteley nu mai dorește să prezinte lenjerie intimă pentru compania Victoria’s Secret. Manechinul de 31 de ani a încheiat colaborarea cu faimoasa casă de lenjerie intimă deoarece are de gând să pornească propria afacere.

Iubita actorului Jason Statham a discutat într-o emisiune de radio despre motivele care au determinat-o să renunțe la aripile de îngeraș Victoria’s Secret. Se pare că Rosie Huntington-Whiteley e mai hotărâtă ca oricând să-și lanseze propria linie de beauty, Rose Inc.

Ea urmează astfel noua direcție generală, după Gwen Stefani, Kim Kardashian, Kylie Jenner, J. Lo, Rihanna și Lady Gaga, care dețin deja colecții de cosmetice. Ar trebui să ne așteptăm la un adevărat deliciu cosmetic dedicat generației millennials, care se traduce prin blush-uri în nuanțe îndrăznețe, rujuri nude sau, la polul opus, intense sau farduri de pleoape într-o cromatică jucăușă. Se pare că linia este realizată în colaborare cu make-up artistul Patrick Ta.

„Întotdeauna am fost atât de conștientă de faptul că modelingul va dura foarte puțin”, a explicat Rosie. „Îmi amintesc de unul dintre primii mei agenți care mi-a spus: <<Știi, ar trebui să strângi bani pentru că îți vei încheia cariera când vei avea 27 de ani>>. Am 31. Este cu siguranță diferit față de perioada când aveam 25 de ani, dar e diferit într-un mod bun (…) Am vrut să fac ceva de una singură”, a continuat modelul.

E posibil să nu o mai vedem pe Rosie Huntington-Whiteley pe podium, dar ea nu exclude posibilitatea ca fiul ei în vârstă de 1 an, Jack, să urmeze o carieră de model.

Articole asemanatoare
Victoria's Secret
Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show
bella hadid
Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret
Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge
Rosie Huntington-Whiteley
Motivul pentru care Rosie Huntington-Whiteley nu se grăbește să se mărite cu Jason Statham

Loading...

Comenteaza acest articol

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

by Andreea Damian   1 min
0